WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

12 August 2011

Menang!!!scotch-brite mother's day contest


Yosssshhhh!!!baru nie aku sempat nak updet pasal kemenangan kecil join contest scotch-brite...trimas pada wansteddy inform kat aku pasal nie...mmg aku x tau pun announcement pemenang dah kuar..agak lama dah kuar act...xpe lah rezeki dapt saguhati pun bersyukur!!!tapi sampai ke hari ni pihak scotch-brite tak kol aku inform suh collect hadiah ke apa...senyap jek....ye lah saguhati pun nak gaks hadiah tu kan?? x silap aku dpt barangan scotch-brite bernilai rm150 kot..aku pun x sure sbb nak tgk balik borang dah xde...anyway..tahniah pada smue pemenang!!!!


so layantzzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

Wansteddy Tales said...

Tahniah beb! memang besh tgk nama kawan sendiri menang. Puas hati!

...sWeeT uMi... said...

wah syok nye menang contest tu...tahniah ye (^_^)

lieyalatif said...

alhamdulillah...mmg murah rezeki ko yantz preggy kali ni...mcm2 ko menang....ko pun rajin betol masuk kontes....tahniah yeak yantz...