WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

12 August 2011

Dasyatnya angka 1!!!


Yossssshhhh !!! nie aku dpt dari fesbuk member aku nyer wall...ada yg korang2 kat luor tu dah tahu kot...so aku nak share kat blog je la...cam menarik...so kat bwh nie aku copy paste pasal AJAIBnya no.1 nie...korang leh cube k!!!
Tahun ni kita akan mengalami 4 tarikh yang jarang berlaku dalam setahun iaitu 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11 dan 11/11/11. Itu fakta pertama. Keduanya, cuba ambil 2 nombor terakhir di mana tahun kita dilahirkan dan tambah dengan umur kita pada tahun ini. Keputusannya ialah 111 buat semua orang..! Eg: seorang yang lahir pada thn 1984, umurnya sekarang 27 pd tahun ini. Jadi, 84 + 27= 111..!!! Untuk pengetahuan korang, perkara ini hanya akan terjadi sekali shj pada setiap 823 tahun! Subhanallah!
 
aku torai...aku lahir tahun 1980 so umo aku skg 31 tahun...
80+31 = 111...felik kans????

so layantzzzzz je la eh!!!

2 tukang karut:

Rai said...

hoh..betul laaa..cam angker pun ada..hehehe..

nurARNISYAzukki said...

nisya buat ak jd pun ,
nisya ahir 94 + umo nisya 16/17
dapat 110/121 ..
camne ni ?