WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

14 June 2011

28wks :: share gambo baby & video


Yossssshhhhh!!! skg nie usia kandungan aku genap 28wks dahhh maknanya dah 7 bulan la kan??ayooo lagiks bpe bulan je nak meletops kan???? nie dah masuk trimester ke-3...perasaan cam takut2 pun ada gaks...tapi aku leh wat rileks2 jek...sbb pegnent kali ni aku rse cam kuat sket...x mabuk...x letih...tapi skg kalo berdiri lama tu especially kalo menunggu ke...beratur nak membayo ke...ha mase tu lah dah rse2 cam nak pitam....

Ahad aitu aku pi klinik Jameaton kat equine seri kembangan....kalo nak scan 4D skg klinik tu wat hari ahad jek...hari biasa diorng x buat okes...ye lah mana taknya...sorang patient je amik mse hampir 40min tuk scan...mmg kematu gaks le nak menunggu....tapi sbb klinik nie murahan so hampir 2 jam gaks le kitorang anak banak melepak kat klinik tu...

  video

video 

so far mse scan nampak baby smue ok...tapi time aku scan gambo tuk 4D tu terbalik le plaks...aduyaiiii....sblum nie patient lain ok jek...bila turn aku gambo terbalik frust gaks le...pastu nak capture muka baby ngam2x pun x dpt sbb baby tgh sedap letak kaki n tgn kat muka....aduyaiiiiiii.....

okes lah dah masuk ank ke-3 ni bru 1st time dpt scan 4D...yg seblum2 nie x penah buat pun...kali nie terxcited le plaks...jom lah layan gmbo n video baby ni k....mmm nak tahu gender ke????hahahahaha....
rse2 nya apa yea???? biarlah rahsiaaaaaaaaaa.....kui3x!!!!

okes sket info pasal klinik jameaton nie kalo korang nak wat scan 4D harganya adalah rm80 sahaja...kalo nak CD tambah rm20...so total RM100...murah kan??? scan 4D hanya dilakukan pada hari ahad...better wat appoinment dlu la..kalo x buat pun xpe....kol no nie kalo berminat k!!! : 03-8944 2270


so layantzzzzz je la eh!!!!!

Hidup jangan berdendam...

Yosssshhhhh!!! memang susah nak puaskan hati smue pihak kan? bagi aku yang berlalu tu berlalu lah...x yah lah nak simpan sampai berkurun-kurun lama...Kau Professional...Kena lah pikir cara professional....bersikap lebih profesional...jangan mcm budak2...Ini tidak ko bengang ngan aku ( sbb kebodohan kau sendirik ) balasan nya sampai mati aku tak akan ada peluang untuk bekerjasama dengan kau...adil ke macam tu???kerja yg sepatutnya aku boleh buat kau tak pernah pun offer tuk aku buat... bukan lah aku nie terhegeh2 nak bekerjasama ngan kau pun..tapi at lis bersikap lah profesional...x yah le nak pilih bulu...dah la cakap pun x serupa bikin...bila aku dapat tahu nampak sgt kau mmg x nak aku bekerjasama langsung dgn kau kan?? Perangai macam budak-budak lahhhh!!!!bull SHITTTTT!!!! ingatkan zaman moden org dah boleh bezakan hal profesional ngan peribadi....rupa-rupanya masih lagi ada "spesis" begini di sekeliling aku...nampak sgt otak tu letak kat lutut!!!!

** sendrik mau pikir lah!!!!


eeeeeee.....BENGANG!!!!!!


dia dah tau K.E.N.T.U.T tu apa...:)

Yosssssshhhhh!!!!leh tak aku gelak dolu???hahahahha...lawak toi le anak dara aku yg sorang nih....bukan main happy nya dia bila dia dapat kentut tau!!! kalo abg aqil dgr je dini kentut cpt2 le abg aqil bagitau aku " mama dini kentut!!!" pastu budak sorang nie apa lagiks...dia gelak2 le tunjuk kan gigi 6 batang dia tu...punyer le suka bila kentut je dia akan gelak!!!!aku plaks geli hati tgk....

malam tadi lagi kelakor...dah nak lelap dah matanya...tetiba dini kentut boleh siap sengeh2 happy??hahahaha abg aqil pun siap cakap " dini kentut gelak-gelak!!!" hai...tu lah nama nya ragam anak kan??? rse2 dini tu tau ke kentut tu apa????agaknya bila kentut jek dia ingat dia tgh wat lawak kot???


so layantzzzzzz je la eh!!!