WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

23 September 2008

aqil dpt kad raya.....

Nie kad raya yea...bukan kad birthday ke apa...sgtt jeles ngan aqil sbb aqil yg dpt kad raya nie...hehehehe bukan apa cikgu2 aqil kat taska tu yg kasik kad raya....nie la 1st kad raya yg kitorang dpt taun nie...dah lama benau x penah2 nyer la dapat kad raya....

Aqil plak cam tau2 je kad tu dia yang punyer...sibuk x kasik mama pegang kad nie tau...sibuk duk la baca2 belek2...eksen nau!!!!tima kacih yea pada cikgu2 kat taska...selamat hari raya!!!!

so layantzzzz je la eh!!!!

kebetulan pulokkkk....

Aikkk???kebetulan plak smue baju ijo kan?ada apa2 ke nie?nie masa aku odway nak balik ke umh aku dr perak. So aku hangkut sekali anak buah aku nie pi umh aku....

Aqil plak cibuk nak duk belakang...tgk2 baru pasan kak nisya, balqis & aqil pakei baju kaler yg sama...kebetulan sgtttt....

layantzzz je la gambo2 eks....

Nie aqil ngan ayah...dah nampak dah muka aqil dah iras2 ikut ayah...mmm mmg anak ayah la aqil nie...bukan anak mama sgt pon...asik nak berkepit je ngan ayah dia...


so layantzzzz je la eh!!!!

potong sudah.....

Potong sudah....rambut aqil yang panjang berdurai tu...sampai dah kebawah2 dahi nak tutup mata dah...rimas mama tgk aqil berambut panjang...kalo lebat rambut dia lain citer...nie panjang2 nipis2 je...x best ahhhh....

Masa balik kg aitu ( opah meninggal ) kat kg panas ya amatttt!!!!sampe aqil pon moody je memanjang..so aku & aby pi ke pekan jap belikan susu & pampers aqil...alang2 ada kedai gunting rambut kitorang pon nak try ar guntingkan rambut aqil..mana tau kot aqil ok ke nak gunting rambut kan?? masuk2 je dlm kedai aqil duk kat kusi yg ditambah ngan papan sbb aqil kan dak tecit..so kena duk tinggi sket aaa...elok je dia duk kat kusi tu diam...xde la plak nak bangun ke...nangis2 ke...good boy sgt!!!!


Masa brader tu gunting aqil mmg la cuak...muka seriau je...ala-ala takut2 berani la aqil nie...so tgk la hasil rambut aqil yg dah pendek nie...dan layantzzzz le ada video sekali....

video

so layantzzzzz je la eh!!!!!!