WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

26 July 2012

Buffet stimbot termurah di Puchong!!tempat lain ado???


Yossssshhhh!!!!Mari!!! Mari!!!! okes harini aku nak pi buka poser kat sini ngan geng2 opis....kat restoran Rahimah;s kitchen...ni restoran yg ownernya berasal dri nun pantai timur sana...Ganu kite!!!

Actually restoran nie dekat dah ngan umah aku...tu yg bila aku balik je tgk kat tiang lampu tepi jln ada banner promosi set buffet bukak poser...murah beb!!! cam caya ke tak caya? eh biar betoi???eh betoi ke ni???jenuh ni nak jegilkan mata tgk kat banner tu...so lastly mmg bonar!!!!

okes hari ni aku dah booking tuk geng opis..nak torai mkn stimbot..hanya RM10 saja satu kepala...budak bawah 3 tahun FREE...so x tau rse nya best ke tak..sbb ni kira pestime nak makan kat sini...

kalo nak set buffet pun ada...murah gaks..RM17 satu kepala...so sesapa yg dok tingin bonar nak berbuka ngan kadar yg sgt2 murah meh la ke rahimah;s kitchen....

esok aku updet apa yg kitorang buka petang nnti eks....lom torai x leh nak citer...apa2 hal aku updet esok.... eeee.... x sabarnya nak mkn stimbot!!!

nak booking sila lah kol nombor nie :

03-80601111 @ 019-9890489

alamat :
no 5, jln BP 6/3,
Bandar Bukit Puchong,
47120 Puchong, Sel.

so layantzzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

cikceriacorner said...

wow..bestnye..nanti kite g ek..hehhe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

murahnya yantz, tapi jauh la plak kalo nak pi, time weekend ok la..nak ajak hubby pi la weekend ni...