WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

26 July 2012

Bonu$ raya dibahagi 2 Kali!!!

Yosssshhhh!!! pagi2 tadik aku wat entry pasal bonus raya yg PM dok war2 kan tu....act aku dapat info yang x betoi...sbb tu aku moody je huhuhuh....ye lah info yg aku dapat sorang nih merungut la...sbb x puas ati bgi bonus separuh gaji...pastu dibahagikan lagi separuh..dpt bpe le sagt....kalo gaya nya camtu aku pun x puas ati la....contoh la kalo gji rm2000...dapat separuh = rm1000 pastu kena divide 2 tuk ujung tahun...dapat le rm500...aku pikir camtu lah...tu yg pagi2 rse x beshhhh jerrrrr....aku2 sekali merungut..dah cam gaya org x bersyukur je....

Rupanya2 ni sumber yg mungkin aku boleh percayai...dan aku baca byk kali surat pekeliling tu....Alhamdulillah syukurrrrrr!!!! apa yg aku paham separuh gaji bonus akan dibayar untuk raya tahun ni....so untuk yg ujung tahun punyer tggu le bajet tahun nie bpe hengget PM nak bagi...mana tau Pm nak bagi 2 bulan ke???kikikiki...

ok mood aku dah kembali happy....syukur sgt2...so  pas ni leh la beraya sakan...tapi jgn membazir ye kawan2...gunalah duit bonus tu secara berhemah!!!!


so layantzzzz je la eh!!!!

1 tukang karut:

atty's said...

beshnya dpt bonus..leh beli baju raya :)