WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

08 June 2011

grrrrrr!!!! penat menunggu tak buat pown!!

Yossssshhhh!!! smlm aby rupa2nya half day tau..dia x sihat..x bg tau pung!!! ok lah aku balik umh ptg tu kat porch motor xde...tapi pintu grill x bermangga? owh cuak japs...umah aku kena rompak ke apa? tgk ada kasut aby...ok-ok...rileks bukak pintu dlm keadaan masih was2...tgk kipas terpasang...nmpk seketul badan bolat sdg tido...eh?" abg x  keja ke hari ni???mana motor??" heheheh tu soklan pertama....

nampak aby pun cam pening2 lalat je...bdan agak panas...rupanya motor anto bengkel...so alang2 kui 530ptg kan...aku ajk le dia pi klinik jameaton kat equine tu ...aku nak scan 4D...hehehehe...bak kata lieya murah kan kat situ..rupa2nya budak opis aku pun kata scan kat situ murahan...!!okes aku siap2 aby boleh tertido balik???grrrrr okes bagi can dia tdo jap dlm 15mins...dah mandi segar bugar..pi bengkel amik motor n amik budak2 kat taska...

Bih kurang kui 630 dah terpacak kat klinik jameaton tu...gelap gulita ruang klinik...felik gaks? x kan tutup kot??aby pi jadik spy..rupa2nya diorg rehat dri kui 6-8mlm!!!cis...okes kita pi mkn dlu n solat maghrib kat petronas...ngam2 kui 8 mlm pi balik klinik tu...adehhhhhh hajat hati nak scan x kesampaian...sbb skg doc tu main suka suki je nak ubah schedule scan 4D hari ahad...cis!!!!cis!!!cis!!!...lastnya kitorang kuar ngan perasaan hampagas!!! baru nak tunjuk kat aqil n dini baby dlm peyut nih...xpe ahad nie mama wat appoinment kita tgk baby apa yea???eeeee... x sabarnya!!!!


so layantzzzzz je la eh!!!!

1 tukang karut:

UmiDanisH said...

seronoknya.. nk tgk baby...