WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

07 June 2011

last day holiday@swiss garden hotel

 Yosssshhhhh!!!!pagi tu bekpes ngan penuh nyaman nya...hehehe nyaman eks? ye lah pulun la mkn kaw2 nya sbb pasnie xde dah nak mkn lazat2 kat hotel kan....si dini agak kureng mkn kali nih...x tau knpe bagi apa pun dia xmo...sibuk nak menulis je keja nya...

 Aku riso toi skg nafsu mkn dini pun agak kureng...takut nnti berjanghkit cam aqil plaks xmo makan...salu suap je apa si dini nie mulut nganga besor2...x kisah bg apa pun dia sental...

 okes pas je bekpes semntra nak tggu mase tuk cek-out...kitorang pi main kat dlm play room hotel nie...mcm2 ada...ada kids rooms tuk budak2 beso dini ni main lenjan2 balls....aku lak yg xcited lebih..pd hal dini muka bosannnn jek...

 kat sini pun ada games camnie...aqil eksen je la main xde token...janji dia layan puaskan nafsu sendrik n enjoy...x habis2 dok kat games tembak2 tu...

 aku pun layan main games daytona nie....baru feeling nak jadik racer si dini ni dah sibuk nak dok kat ngan aku....dia pun sibuk nak beracing gaks....

 x padan ngan perut dah ke depan aku pun layan main snuker ni...anak2 buah aku yg bayo hehehehe...tapi masuk gaks sebijik bola!!!amacam? terer kan???

 kat dlm nie je kitorang spend hampir 2 jam lebih...mcm2 benda nak main...last2 aku layan main karem ...dah lama x menjentik buah karem lenguh smue jari jemariku...

 aby pun lepas satu2 games dia layan..main ping pong plaks...ada geng sonot la nak main ye tak???

 okes dlm kui 1130 camtu kitorang masuk bilik siap2 nak lunch n cek-out...anak2 aku nie mase nak cek-out la sibuk nak tido..tu sib baik x bwk mandi pool kalo x mesti lagi penat kan???

 pas lunch kenyang2 amik gambo sekitar hotel plaks tuk kenang-kenangan...siyes lah hotel ni best..rse cam x puas stay kat sini...rse2 next yr co. aby wat le 5 hari plaks....3 hari x cukup lor....

 kat hotel ni ada gaks spa...x tau rate nya bpe..tapi sure lah mahal kan???x wat spa amik gmbo depan spa pun jadik la...
 last pics dari anak daraku ...muka dah mengantuk bangat..senyum pun dah xde maknanya...bas dtg kui 2ptg dan terus bertolak ke kl....

dlm bas senang nya aku lena...budak2 nie pun tido ngan lenanya...cuma aqil je xmo tido..dok main2 dlm bas...sampe kl ngan selamatnya dlm kui 730 cenggitu la....sweet holidays tuk tis year.tenkiu vely2 much lah pada co.aby yg tiap2 tahun bwk kitorang pi jln2...next yr pi mana plaks eks???bwk la tempat2 yg lagi beshhhh yea...


so layantzzzzz je la eh!!!!!

3 tukang karut:

Wansteddy Tales said...

lain pula rupa cik dini skrg. pipi je maintain bam2 hahha

UmiDanisH said...

seronoknya... npe dini macam tak best je.. heh budak tomei ni, meh sini umidanish cium2.. geram tgk pipi tu tau

mummyar said...

ala pandainya dia tulis tangan kiri ye.....ank i yg kecik tu pun kidal gak...puas ai betul kn tapi x nak ikut...hehhe....sonoknya dpt main karem ngan pool ye....hehhe...kalau g swimming tu...mesti lg penat...sure balik je terus pengsan...hehheh..tapi xpe yg penting ank2 hepi kan