WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

08 June 2011

makan2 n jalan2 lagi @ kelantan

 Yosssssshhhhhhh!!! eh sebelum kitorang pi melepak kat pantai kat tumpat tu kitorang pi mkn kat kedai Yati ayam percik...hehehehehe...lupa le plaks nak updet mkn2 kat kedai yati nie...harus kena updet tau sbb kedai nie kan pemes kat kelantan.....dgr citer dah bukak branch kat bangi kan???

 Gilerrrrrrr byk toi la makanan berderet tersusun kat dlm kedai nie...satu nama kuih pun aku x kenai...kuih muih nya pelik2 belaka..yg aku kenal kuih akok!!!heheheheh...siyes lah rse ikut nafsu cam nak merasa smue kuih muih tu...tapi apa kan daya mase nie pun perut dah terasa sebu gilak!!!!

 Faza jadik tukang amikkan ayam percik...sedap seh kuah ayam percik tu...perghhhhh!!!! byk gaks kitorang makan tau..mcm2...adoiii mmg membuka selera sungguh la singgah mkn kat kedai nie...mostly makanan kelate lah yea...

 Tgk atas meja pun dah tahu mcm2 yg kitorang rse...yg bestnya aku tau mkn je...tapi aku x tau nama benda yg aku mkn nie...hehehehhe....


 melantak x hengat kan????memamng agenda makan je sepanjang kat kelantan ni...kang kalo tolak org nak belanja susah le plaks kan??so kita folow je la big boss nak bwk makan kat mana hehehehe...

 yang nie plaks gmbo2 mse nak habish pameran...yakni mase ni kitorang berkemas2 nak ke pantai tu la...lupa nak masukkan dlm entry tadi tu...

 layan dlu aksi2 org dah habis bertugas....

 nie lah van jabatan yg nangkut kitorang ke mana sahaja...lap u lah van!!!hehehhehe...

 Okes mlm pas jek pi lepaking kat pantai balik hotel jap mandi2 dlu..pastu faza n abeG pikap kitorang bwk kitorang pi wakaf che yeh plaks....

 Mai kelantan x sah le kan kalo x ke wakaf che yeh nie....wajib pi...tapi aku x beli apa2 pun...juz belek2 je...sbb sayang duit nokkkkkssss!!!!hehehehehe...

 Percaya tak aku leh control nafsu bershopping aku kat sini??? sila lah percaya kat wakaf che yeh nie aku hnye berbelanja sebayak rm7 sahaja tu pun beli hanger tudung!!!! syabas lah yantzzz!!!

 Tgk org kelantan pun shopping tudung tau...yo lah tuk bini tercenta hehehehhe....

 Okes pas dah pi wakaf che yeh abeG bwk mkn kat kedai pizza kawan dia...haaaaa...dia dah dok begendang kat aku kalo aku pi kelantan dia nak bwk aku mkn kat kedai pizza member dia nie...

 Haruslah aku tuntut gaks kan????siyes lah weiiiiii marveles makn pizza nie....siyes sedap!!!!wahhhh bile teringat kesedapan cis nya terasa aku nak terbang pi kelantan skg gaks....hehehehe


 kalo korang nak merasa mkn pizza kelantan yg sedap boleh le pi ke d' village nie...mcm2 ada jual...kedai nie ala2 cam fud court gaks le...susana ok je...

 x ckup mkn pizza kitorang melantak order sate plaks....sate nie aku kureng makn sket...cukup la 3-4 cucuk aku dah kenyang!!!



Okes perut pun dah kenyang sampe dah xde ruang tuk diisi haruslah pulang ke hotel balik...balik hotel pun dah nak dekat kui 1 kot....perghhhh!!!! tido dlm kekenyangan mlm tu...hehehehehe....


so layantzzzzz je la eh!!!!!

1 tukang karut:

Rai said...

amboi...sakannya memakan...