WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

10 May 2010

thanks netQueen!!!


Yossshhhh!!!Ingat tak lagiks aku join giveaway ini???ha...so aku layak dikategorikan antara 100 member yang join jadik ahli netQueen nie....so layak le dpt tshirt percuma nie...cuma kna bayo duit postage je sbyk rm6....okes gaks tshirt nie...yang nyata, aku dpr size S...hehehe....tenkiu netQueen!!!

so layantzzz je la eh!!!

5 tukang karut:

mama zharfan said...

congrats!! i malas nak byr (dia mintak byr RM6 as postage)..sbb i dh byk t-shirt :) nanti tak pakai plak ;)

Wansteddy Tales said...

lepas tgk link entry tu baru aku tahu ko ada tag aku utk join Net Queen neh. hahaha... dah berzmn gamaknya entry tersebut aku tak pasan2. teruk tol aku ini hehe

☆ lieya latif ☆ said...

wah....tahniah!! cun tuh!!

aZuRa AhMaD said...

zura pon dh dpt...baju tu...suka tulisannya..pink kalerr...

Anonymous said...

Hello, this weekend is nice designed for me, because this
moment i am reading this impressive informative paragraph here at my house.
Here is my page - buy instagram followers