WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

11 May 2010

dah jadi member???

Yosssshhhhh!!!aku baru jek mendaftar sbg member mamil mama gold club!!!hahahah...nie gara2 nak catch-up panggilan ke-8 nak join contest dugro trusssss terjebak jadi ahli....xpe lah memandangkan aku x join member pon lagiks...so register je la...dlu masa aqil aku join anmum....
Hari nie jadik member...esok dah sampai brg2 nya...ingat kan dia bg sample susu..ghupe2 nya blanket....ok gaks...blanket cum bantal!!!hehehehe....so spe yg nak join leh la pi laman web nie...dumex.com.my


so layantzzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

wah...okey gak...dpt free gift tu yg syok tu...aku nisume aku sign up jadi ahli.....tp tu ar, kbykannye tak tukar alamat....mcm2 free gift samapi umah mertua aku tuh heheeheh

As said...

ok la.. aku lak member meadjohnson, anmum... huhuhu.. berbaloi.. baloi

atty's said...

besh gak free gift tu ..blanket..nak join tp takde baby ..leh ke..?