WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

19 April 2010

t-shirt percuma-netQueen!!!sapa mauuu????

yoshhhh!!!sape nak ini t-shirt percuma angkat tangan & kaki anda!!!hahaha....cepat2..hanya terhad kpd 100 ahli yg terawal register sbg ahli di SINI...masih ada masa yo untuk korang nak dptkan t-shirt nie FREEEEE....so amik la langkah2 berikut okeh!!!!

Apa yang perlu anda lakukan adalah:
1- Daftar sebagai ahli netQueen disini.
*Activation code akan dihantar ke email anda. Sila semak email.
2- Masukkan blog ini ke Blog List anda.
3- Buat satu entry tentang netQueen.
4- Letakkan gambar banner netQueen di side bar & link back
5- Promotekan netQueen kepada 5 rakan blog anda.
6- Tinggalkan komen anda disini dengan mengatakan "Saya Telah Laksanakan Kesemua Syarat Yang Diberikan dan kini saya adalah rakan netQueen" berserta alamat blog anda
* sila login dahulu sekiranya mahu meninggalkan komen
note:
i- Sila pastikan anda memberi butir-butir lengkap supaya anda tidak tercicir dari senarai penerima T-Shirt dari kami.
ii- Kami akan hubungi anda melalui email dalam tempoh 24jam dan anda dikehendaki memberi alamat untuk penghantaran T-Shirt.
iii- Proses penghataran T-Shirt adalah selama 7 hari dari tarikh anda memberi alamat penghantaran.
sebarang pertanyaan sila email kepada contest@netqueen.com.my This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

okes netQueen adalah satu website yang sempoi di mana smue benda kita leh updet dan ketahui...x kira la dr segi umum, sosial atau pon nak mengasah bakat??....citer2 hot terhangats dan isu-isu terkini mengenai kaum adam & hawa juga ditonjolkan dlm laman web nie....apa2 pon nak tau lebih dekat pasal laman web nie...JOM APA TUNGGU LAGI???KLIK-KLIK LA DI SINI YEAH!!!

okes kwan2 ku....yg aku sebut dan senarai kan di bawah...jom join netqueen dah boley dpt t-shirt percuma yoshhh!!!

- wansteddy
- mama aqish
- umi danish
- mama tisya
- cute miut78

so layantzzzz je la eh!!!!

9 tukang karut:

mama tisya said...

wah siap ada tulis namaku dh tu...100 yg terawal ek...

UmiDAnisH said...

wokeh, nnt ku buat erk... =)

Sherry said...

Saya Telah Laksanakan Kesemua Syarat Yang Diberikan dan kini saya adalah rakan netQueen

http://whatsmorethanblog.blogspot.com/2010/04/free-t-shirt-giveaway.html

eT said...

hehe..menarik..

Sherry said...

yalah.. I just find out. haha.. kena.. buat again the post

☆ lieya latif ☆ said...

wow menarik niey....kemain lagi ko yantz...ligat ko depan lappy yeak...

kem slam peluk cium kat dini tau heheeh

☆ lieya latif ☆ said...

re : ye ke yantz...ces ko....jeles sungguh aku heeheh..kalo ade peluang tu ko panggil2 laa aku...dpt tepek sebelah muke pun jadik la wakakakaakak....mmg dasar gile glamor aku nie hahaahahah

UmiDAnisH said...

xsempat join tshirt da habis la.huhuh

Sherry said...

mreka pun bagi I alamat pergi take t shirt tapi timing x blh. :(