WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

12 April 2010

bibik ku kembali....

yooossshhh!!!ingt x lagi muka2 ini???ha...ini lah 2 org bibik ku yang sudah kembali...ahahaha...kembali bukan duk kat umh aku...kembali mengenangkan detik2 diorg menjadik bibik yg pernah diorg buat dulu...ha kalo korang nak tgk apa yg diorg penah buat kat umah aku satu masa dlu...klik sini...sini...dan sini....
tgk???gediks kan???mmm sape berani ngorat kalo pangai camnie???hahahaha
actually anak2 buah aku nie dah lama x dtg umah aku...especially bibik nadia...wakakak..mmm dia baru je pas SPm...dah tau result pon..tahniah dpt 8A2B...so skg bibik nadia tgh kja semntra nak tggu masuk U.....
Apabila bibik bertemu bibik...kegedikan diorg pon bermula...mana taknya sblum naik ke umh aku..diorg leh posing aksi sengal kat padang bwh rumah..adoiii sempoi toi anak dara nie..
so cam biasa kalo dah dtg umh maksu nya nie...pelagiks dlm keadaan maksu nya x berdaya chhhheeewahhh...diorg nie mula la misi memasak di rumah ku....menu sama je cam yg diorg masak dlu...ater..tu jek yg diorg pandai masak...lantak korang la eh..janji leh telan!!!wakakaka...
keja diorg nie asyik bergediks je...pening aku tgk...ntah la dlm keadaan aku yg huduh nie...cam xde nafsu je nak bergambo....huhuhuhu.....

so layantzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

meriah ar umah ko yantz...tak le boring...suek gak aku, leh tlg2 ape2 kat umah tu time hubby ko gi keje heheeheheh.....

aissh minah pantang nie, kemain lagi aktif update blog...rehat2 tau

JuJue said...

re: buat lah bila2 pun. lagi cepat lagi bagussss...hehehe

nadia said...

hee,,benci,,, tambah lg,,tgk pic kat bwh tuu,,burokk gilos.................~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~prettt