WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

11 December 2008

~ ini rupa nyer keja diorang....

Semalam aku telah meninggalkan 2 org bibik iaitu anak buah aku si nisya n nadia nie di rumah aku.....sbb diorg sibuk kata nak melepak kat umh maksu nyer nie ha...ok la kan...cuti sekolah kan..dr diorg duk melepak x wat pe..baik aku suh diorg jadik bibik kat uamh aku...



so smlm aku pi la keja ngan meninggalkan arahan-arahan yg perlu diorg wat kat umh aku nie ...aku suh diorg lipat kain, sapu sampah...n kemas la apa-apa yg patut....aqil aku x suh diorg jaga aku anto kat taska je...kang takut bibik2 nie tido x jaga aqil naya aku....

last2 kantoiiiii!!!!aku balik tgk umh ngan tunggang langgang...(hehehe xde la tunggang sgt pon ) tapi apa yg aku suh smue diorg tak buat....pastu aku tgk dlm laptop cam ada gambo diorg tgh posing sakan...siap gaya pakei baju aku plak tu!!!!eeee...sabo je la...

so nie aku tepek kan gambo aksi2 yg diorg posing x hingat!!! tapi aku terkezut gaks...aku cam x caya plaks anak buah aku nie pandei plak explore camera gabak aku tu...cun plak angle diorg nie aku tgk...kretip gaks diorg nie eks...geli ati aku tgk gambo diorg nie...nnti aku tepek gambo diorg posing x pakei tudung plaks....hahahah bior padan muka anak-anak buah aku ini...hehehehehe...

so layantzzzz je la eh!!!!

1 tukang karut:

wansteddy said...

kelako2... last2 kantoi nak gelak guling tuh! wkakakaka

weh! tabik spring ar kat ko. lawa ar add invited card besday aqil tu...