WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

11 December 2008

~aksi gediks yg terlampau....

Ha...ha..ha...sakan gile aku gelak tgk gambo-gambo bibik aku yg dari filipino nie....eh ke dari indon mbak??hahaha...korang layantzzz le gambo diorg nie...byk tul x tau aku nak letak yg mana....mau nyer bibik-bibik nie marah aku nie kang sbb aku tepek gambo diorg x bertudung....arhhhh pedulik kan> nie la balasan nyer x tolong maksu kemas umah!!!!


Tengok la abis baju aku!!!hwaaaaa....dah la diorg nie badan lagi beso dr aku...abis sendat-sendat diorg duk pulun lunyaikan baju aku!!!!eeeee....geram nyer!!!!!oh yea anak buah aku yg taik lalat kat bibir tu nama nyer nadia...yg sorang lg yg idung mancung tu nama nyer nisya....nadia nie baru tingkat 4 dan si nisha ting 2...tgk arr matured tul muka diorg ni kan....ngalah kan aku plaks!!!!


oh yea nie diorg gune camera digital aku yg biase tu...sbb tu gambo cam kelam je..diorg ckp diorg dah posing sakan baru diorg terrrnampak kamera bagak aku tu...pe lagik diorg siap2 pakei tudung duk posing sakan gambo yg spt di entry sebelum ini.....

so layantzzzz je la eh!!!!!!

4 tukang karut:

~~ciklinn~~ said...

yant mau meroyan anak2 buah kau ni nanti....

hehheeh tapi aku suka ala2 model gitu.....

farah amoi said...

yantz...no wonder le nape depa ni mcm ni
sb mak su depa pon..B I O L..
muahhahaha
x kan ko x reti cari dikkk..?

sian kat ko kN

NAH NI DIA

f-ara-h.blogspot.com

yong said...

hahahahahahah

like anak sedara..like mak sedara..ye tak?? kehkehkehekeh

weh bday party aqil, kami tak dapek gi...ngan kapok nak lik perak. ada kenduri kat sana....aduh..frusttttnyee

ez said...

kak..pandai sungguh bibik ko bergaya..hehehehe..