WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

11 January 2010

Aqila Darwisya is back with new action!!!

yeah...masih kenal x ngan kembar aqil yg bernama AQILA DARWISYA nie???berperawatakn ayu...lemah lembut...sweet...comei...eeee...rasa cam nak cubit2 jek pipi sampai merah-merah hahahahha....
yo...nie aqil la...rambut aqil skg dah panjang tau...ble dah panjang...tau je la hero aku sorang nie...sibuk la nak bersikat n suh berikat!!!mmm kalo opah nmpk aqil berikat tocang camnie...mau opah lenjan aqil ngan kayu nie...hahahaha
x tau la ble nak potong rambut budak nie...rasa cam nak botak kan je...sbb x penah tgk dia botak lagi...tp gerenti la ayah nya akan mengalir air mata darah ble tgk rambut anak nya toghel!!!!hahahaha....ok lah layan le gmbo aqil posing2 gediks smlm...aku sampai x larat nak layan amik gmbo dia...maklum lah mak kan semput!!!time mama nya semput la dia nak gediks berposing semacam!!!!
so layantzzzz je la eh!!!!

8 tukang karut:

wansteddy said...

wey... tak habis2 dera anak!!! ngahahhaaaa... aku rs klu ko dpt bb gurl jenuh jd mangsa laram mak dia ni huhu....
puh! berkat mashin mulutku (^o^)

dilaOHdila said...

alahai comeynya dia
ikat rambut yang tak tahan tu
elok pulak si dar nak ngikut erk:-)
memang good boy lah:-)

wansteddy said...

alamak! nak test2 je td. delete ar komen td ngahahahaa.

okes, blog ko xde WV! sonang kerja den :P

Ayumieza said...

comel betul ikat rambut toncang 2 mcm tu i likess hehehehe..lama tak dengar khabar akak sekarang ni kan apa macam sihat??

☆ lieya latif ☆ said...

wei ko jgn....telembut auw kang hihihihi..... tapi yek la wei...cam pompuan hihihi...comel aku tgk....

.: SharLeenZ :. said...

woo itu agaknya rupa bb girl nanti... hikksss...

adikiparlu said...

hui gilos ar lu nie...slalu wat aqil camtu...jdk pon... kang..hikhik..

mariaariffbaby said...

hahahahahaha

mati2 ingat dia gurl
siap baca lagi entry ni banyak kali!
:P