WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

19 May 2009

terkorban sudah....

oopppss!!!lupa nak citer skg aqil sudah berambut pendeqs!!!!sangat pendek...dah nak masuk 2 minggu aqil berambut pendek....org yang paling sedih tgk rambut aqil dah pendek ialah ayah nya...semngat nak simpan kan anak rambut panjang, tp aku lah jadik penghalang heheheheh

Aku mmg dah lama rimas tgk rambut aqil nie...kalo dia rambut panjang atitude dia lain tau...dia ala-ala cam gigirl plaks aku tgk...byk ke arah sopan santun gitu....senang ckp lebih kepada bercirikan keperempuanan la....so aku xmo la aqil kang jadik ' aw..aw..' so aku nekad ckp ngan aby ptong sket la rambut aqil nie...


gambo nie masa aqil sakit mata...tu yg mata nmpk bengkak sket
memula pi umh mak aku je..nak mintak suh adik aku tolong potongkan rambut depan aqil yg aku ckup rimas sampe dah tutup mata tu...last2 mak aku campo tgn mak aku suh potong kasik pendek terus...memula tobek la sket adik aku potong...sbb kepla aqil nie bolat...ayah sedih jek tgk rambut anak nyer terkorban...heheheh sib baik x gaduh ngan aku hahahaha...so mlm tu kitorang bwk pi kedai repair....barulah ok sket...

skg bila aqil dah berambut pendek otomatik pangai dia berubah!!!!tetiba trus jadik aktif ya amat...keja asyik nak berkarate jek ngan mak pak dia...adoi sampe kitorang x terlayan ngan kerenah dia....pelik pon yea...sblum nie xde plaks nak berkarate ke apa...bila rambut dah pendek baru nampak kelelakian dia....


so layantzzzzz je la eh!!!!!


5 tukang karut:

intanmaria said...

hah

baru la hansem kan anak mama

btw, salam perkenalan dari kami, mommy ecah+baby ecah

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

hehehe...betul tu sebenarnya.. nanti kalau awak biarkan, nanti jadi gegirl lak... tapi kan anak2 akak pun cam tu..pas ptg rambut pendek je, aktif semacam..agaknya kepala rasa ringan kot..

~~ciklinn~~ said...

hehhehehhe laki kau pun sama suka anak rambut pjg..aku yg rimas tgok... huhhuhuhu

eh man ko dah baik lom?

ez said...

penampilan ini yg aku tunggu..heheheh

UmiDAnisH said...

ala, comei dia nampak lagi hensem la..