WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

19 May 2009

mata aku skg....

Nie lah keadaan aku skg....baru pas cuci muka n snap semata-mata nak letak dlm blog!!!!wekekeke..terseksa woooo sakit mata nie...aku raser dah byk kali aku kena sakit mata..tapi aku raser yg ni la paling lama kot....sbb dah masuk 6 hari masih x nampak surut bengkak n merah....asyik gatal2 n kuar air...pastu kang bertakung taik mata...adeiiii terseksa sungguh aku raser!!!

mula-mula mata kiri aku yg kena....pas 3 hari mata kanan plaks...so pagi2 nak bukak mata mmg payah sgt!!!cam kena gam pon yea...so aku standby jek kain basah....sbb air mata asyik mengalir kluar....



Dah berapa hari aku dikuarantin...x kuar sgt,...cuma smlm je la aku kuar pi klinik amik MC n ubat..doc ckp kalo khamis nie aku x ok lagik...dtg klinik tambah MC lagiks...hehehehe act aku boring dah duk umah nie...nak wat keja x leh sbb kang kena habuk lagi payah....so aku lepak je la..nak masak pon xde mood....huhuhuhuhuhu...asyik2 tido je...sampe nak sembab dah muka aku kan?


so layantzzzz je la eh!!!!


7 tukang karut:

farah amoi said...

ooo..ko sakit mata yea
kerap ke ko kena sakit mata?
pedih & senak oo..kalau sakit mata

oooo
dah de pemenang dah contest ko dik
baru nak publish kat online shoppe aku
skali tarikh tutup dahhh

ez said...

sabo ye kak..bleh baik punye..be eppy ye..hehhe

zubye said...

aduih pedihnya tgk mata awak...
memang siksa kalau kena sakit mata ni kan..
take care!

☆ lieya latif ☆ said...

ermmm nak sikit virus sakit mate boleh....boleh MC lame2 hu hu hu...keji btul lieya nie kan hik hik hik....

moga cepat sembuh yeak...mesti sakit tu kan....ngeri tgk merah sangat tuh...

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

adoi yantz.... sakit mata ke?? merah giler mata awak tu.... pesal 6 hari tak elok2 gak.... menakutkan.. ni mesti dpt mc lama kan???

Sherry said...

gatal tak?

Heldamelissa said...

ai sakit mata Yantz? sian..
relax ek....jgn buat keje..
kang tambah sakit lak..
ok...