WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

19 May 2009

pemenang nya adalah.....


Fuh!!!alhamdulillah pagi nie aku on je laptop tetiba dapt plaks wireless network...salu x leh plaks...pagi nie boleh...syukran...syukran...aku pun pe lagi cpt2 nak update n umumkan pemenang bertuah yg berjaya memenangi slogan contest yg aku aknjurkan...

Sib baik ptg smlm aku dah ready suh aqil cabut undi...sib baik la mamat kecik nie sporting...dah dia cabut..dia xmo langsung kasik aku kertas undi tu...nie kira undian yg sgt adil..sbb aku suh dia cabut sekali jek...memandangkan mata aku pon x brp clear nak snap gambo akakakaka...so nampak x nama pemenang tu? kalo empunya blog dah tgk nama yg tertulis kat kertas yg huduh itu ( aby pandai2 koyak kan kertas tu tuk dibuat undi ) sila la senyum ngan kembang yea...n jgn lupe tolong kasik emel kat saya k...n jgn lupe wat le entry kemenangan anda di blog anda....

oklah....harap-harap network ni ok la sampe ke ptg...leh la aku lenjan bertenet arini...oh yea aku still kat umh n mata aku still x baik lagiks...ayooo dah masuk 6 hari x nampak reda pon bengkak mata nie...doakan aku sembuh cpt yuks!!!!!


so tahniah lagi skali kepada pemenang bertuah!!!kpd yg x berjaya boleh cuba lagiks!!!adios
so layantzzzz je la eh!!!!




8 tukang karut:

ez said...

tahniah2 kpd pemenang..
wah..akak..aqil makin encem berambut pendekss..hehe

atty's said...

tahniah kepada yg menang...

Ibu Ayra said...

tahniah kepada yg mng...

UmiDAnisH said...

salam semua.. wah, cam tak cayer je leh menang.. tq aqil sebb pilih blog danish.. huhuhu.. tq cik yant sbb buat contest ni..

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

uihh..dah ada pemenang ke??? tahniah kepada yg menang tu.. mesti tak sabar2 nak bershooting dgn yantz...

Sherry said...

congrats winner :)

miezaniera said...

syabas n tahniah kpd umidanish.jelesnye...cik yant buat la contest lagi.hehe

UmiDAnisH said...

salam..

yantzyeen.. terima kasih sekali lagi.. umi dah pun buat entry di blog umI.. hehe.. tp camne umi nk email yanzyeen yer.. tercari2 dimanakah alamat email tu.. =)