WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

15 May 2009

contest ditutup!!!!

Dengan rasmi nya slogan contest yang aku anjurkan telah pun ditutup...terima kasih kepada semua yang menyertai contest ini..diharapkan smue peserta yang masuk tungggguuuuu...keputusan nya minggu depan...bakal pemenang yg bertuah akan memenangi pakej outdoor photoshoot selama 2 jam /40 pcs 4R & free album!!! tapi nie aku bukan nak ngelat yea..aku akan printkan 40 kpg,tp dlm album aku masuk kan 20kpg je yg the rest pemenang masukkan dlm album sendrik!!aci kan?hehehehehe....

wat pengetahuan kengkawan smue aku skg MC...sbb sakit mata...nie terjangkit ngan aqil la nie....hwaaa...so kalo minggu depan ( selasa) aku masih lagi x umum kan pemenang harap maaf yea...sbb kat umh aku xde intenet..nie pon aku berlintas langsung kat opis abang aku sbb baru balik dr klinik...apa-apa pon insyaallah aku akan umumkan gaks pemenang minggu depan!!!!selamat berjaya uols!!!!

so layantzzzz je la eh!!!!

9 tukang karut:

ez said...

kak..moga cepat sembuh..
ehhehe..aku nak menang gakss..aqill..pilih cik ateq ek...aci ke xaci ni?heheh..
miss u..mmuuah..

Mama Safiyyah said...

selamat berehat dan sihat semula untuk buat lebih banyak contest hehehehehe

berdebar2 tunggu sapa pujaan hati aqill.....

.: Leen-Awie :. said...

fuhh. fuhh.. hehhee... tak sabar lak nak tau pemenangnya sape...
ok, get well soon... bleh wat contest lagi nanti...

mrs khairul said...

huwa..sempat aku nak join yanz...lengah2 sekali dh close daa..hahah.aniway moga cpt sembuh..

atty's said...

semoga cepat sembuh..happy weekend..yer

Sherry said...

x apa rehat je... :) good luck semua!

CuTeMiUt78 said...

oh.. ya ke.. semoga cepat sembuh ya..

UmiDAnisH said...

moga cepat sembuh yerk..

yong ibu chem said...

ku terlepas lagiiiiii!