WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

06 May 2009

masalah telinga

wah awal gilos aku kuar umah arini...kul 7 tepat dah smape opis!!!.aku nak cepat2 sampe opis pastu nak pi HKL sbb aku nak pi cek telinga aku...aku ada amsalah telinga since aku melahirkan aqil lagiks...bayangkan? nak 3 tahun tinger aku nie ada problem...kena tunduk-tunduk baru aku leh dengar ngan clear...agak nyer banyak taik tinger kot?

sakit tinger aku nie dah melarat agak nya sbb aku ari-ari sakit kepala...so ngan ini aku wat keputusan nak pi cek jek kat spital...dah pi klinik byk kali x de apa-apa perubahan pon...ok uols....daaa....

so layantzzzz je la eh!!!!!

2 tukang karut:

E-Marlin said...

Sakit teliga? Agaknya byk 'madu lebah' kot hehehehe.... kot-kot dah kering, kena vacuum ke....

oo..ada contest ye..

☆ lieya latif ☆ said...

harap2 takde ape yg siyes!!! semoga selamat mase checkup nanti...