WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

06 May 2009

Hampagassss!!!!

Salah ke kalo aku nak komplen apa yg berlaku kat spital tadi? bukan apa...aku nie kan ada masalah telinga..aku raser dah nak sipi lagik je nak dpt titile ' PEKAK ' ? mana tak nyer aku mmg dah kurang pendengaran dah nie....adoiiiyaiii...

bukan aku x mo pi klinik pakar tinger ke apa...sbb aku dah pi bykkk klinik termasuk le pakar klinik ENT ni...tapi sama jek...duk asyik kasik aku mkn ubat dulu..makan...makan...baik nyer x gaks?wat sakit ati je kan?

so jalan sebelum terakhir aku? aku pi la HKL pagi tadi...ngan member opis aku ateq... sib baik pi awal-awal pagi kan? so xde la jenuh nak nunggu...so aku dah jumpe doc suh refer kat pakar ENT kat HKL tu...dah la aku nie ada masalah pendengaran...so org yg duk panggil nama aku pon aku x berapa clear...aku dengar cam org tu kat depan...rupa-rupa nya kat bahagian dlm dia duk jerit nama aku...mana aku nak dengar sbb x beraap clear kan? aku ngan harapan besau dapat masuk ENT nie...leh la aritu gaks doc cek apa masalah telinga aku nie...last2 dia bagi tarikh appointment!!!sialan tul la..!!! nak tau dia kasik date tu bile? ha amik ko dia suh aku dtg cek tinger aku nie bulan 9!!!mangkuk hayun tul la...ntah2 bulan 9 tu aku mmg dah x dengar langsung baru dia nak cek kot??

sakitkan hati? at lis kalo dia suh dtg seminggu lagi ke ok la kan...xde la aku raser cam nak maki hamun....nie bulan 9 apa kejadahnyer???hwaaaa....dah le sakit telinga aku nie sampe melarat ke kepala tau..hari-hari aku sakit kepala!!!tension beb....

ok la pastu aku trus jek caw dr spital tanpa mengambil ubat...malas aku nak amik ubat!!!mkan ubat pon lom tentu telinga aku ok...asyik kasik ubat yg sama jek..malas aku nak layan...

pas aje balik dr HKL aku n ateq pi le mkn kat kg baru..konon nak merasa nasi lemak antarabangsa....ye lah penah dengar jek mkn nyer x...tingin le plaks...so kitorang mkn amik ayam goreng je pon...xde la meriah sgt amik lauk apa ke kan....mmm nak tau berapa total smue kitorang mkn? RM 18.50 beb!!!semata-mata makan nasik lemak pagi....betul-betul cekik darah kan? dah le x berapa sedap sgt...biasa-biasa jek nasi nyer...daun pisang pon dia x letak...huh toi2 biz cekik darah!!!tobat le pasnie x akan aku mkn lagiks nasik lemak kat situ....

ok lah tu jek nak citer...huh lega dah lepaskan dlm blog...hahahahah...ok jgn lupe masuk contest tau!!!!

so layantzzzz je la eh!!!!

7 tukang karut:

ILA said...

kalo spital gomen mmg camtu...dulu kawan ila sakit gigi...tinggal cabut je pon dia bg appointment... tahu biler?? setahun kemudian...giler x giler la....sabo je la.

ermmm nasik lemak antarabangsa tu mmg x sedap sgt pon..Ila rs ramai org mkn kat ctu ntah2 semua tu pelanggan pertama yg nak try bila org citer2... bg ila so..so je la. Dah la ms try dulu, ternampak tikus beso lengan dok lalu lalang... eeerrrkk terbayang kalo la termasuk dlm sambal....fuh!!

~~ciklinn~~ said...

hadoii kesiannyer kau yant..... gomen mmg camtu lambat giler... mak kau pun sama haritu...seb baik tak pecah apendiks tu..... patut ke mak aku dah sakit guling suh appoitment..haitss sakit hati aku....

tol ckp ila tu org2 yg dtg tu kira 1st customer yg nak rasa jer.....tapi takpelah dapat gak merasa nasi lemak fofulor tu kan..

☆ lieya latif ☆ said...

camtu laaa kalo gi gomen, tapi HKL tu ramai patient kan so tu yg kene appoinment kot...cube dtg putrajaya, mmg terus jek doktor check.....

gi swasta ajek laaa....cepat dan terjamin....

penah rase dulu, tapi dulu laaa....tak le sedap mane, tapi boleh laaaaa.....lieya lagi suke makan nasi lemak bungkus yg makcik2 jual kat tepi jalan tu, lagi sedap tau....he hehe

Jasfyra said...

kesiannya...xpernah lg ada pengalaman p jumpa doc gomen kena appointment camtu.

yant,apakata p private terus.adik zura selalu gak ada prob telinga ni.taik telinga dia suka mengeras.so sakit..hehee.p private,doc cam sembur apa tah.alhamdulillah dah ok sampai skg.kos dlm rm150 camtu.mahal tp berbaloi la.dia p ENT kt kajang

PuteriSatu said...

la siannya adik-adik akak nih... memacam hal...

tapi husband akak...gi HKL ok lak...pas buat app. dalam 3 minggu je dah suruh datang balik...pastu...ok jekla...tak de masalah lak...sampai husband akak siap puji2 la lagi HKL wat keje ok... nasib-nasib la kot...

ez said...

kak..
ehheh..sabau ye..
aku pon xnak mkn nasi lemak antarabngsa lg..
telinga aku ni masih gatal2..emmmm

CuTeMiUt78 said...

oh..gitu la plak.. pe ke hal nya smpi kena bulan 9.. melampau la tu kan.. sian yant..