WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

06 May 2009

Mother's day giveaway contest


' ibu...ibu...engkau lah ratu hatiku....'

kan best kalau aqil dah pandai menyanyikan lagu ibu nie n tujukan lagu ini khas untuk mama dengan penuh syahdu sambil peluk n cium kedua pipi mama!!!wah verangan....yea...mungkin... tunggu aqil dah beso sket n petah bercakap dia akan nyayikan lagu ini...dan mungkin bila dia dah pandai berblog seperti mama nyer...dia juga akan masuk contest seperti ini...dan berikan beg-beg yang di Alicewonders.com ini sebagai hadiah untuk mama nya...ahaks...adoii penin tau aqil nak pilih bag tuk mama kat web nie...sbb byk sgt yg cantik-cantik....

Bayangkan aqil yg sertai contest ini...dan dia akan sedaya upaya memenuhi hajat mama nya yang ingin memiliki beg seperti ini...dan dia pon mula berimaginasi untuk memikirkan ayat-ayat yang sedap untuk memenangi contest yang dianjurkan oleh mombloggersplanet ini.

Aqil nak hadiahkan mama beg yg mcm kat bawh nie...cun kan? sesuai sgt kalo mama yg pakai...leh la letak byk barang...hehehe especially barang-barang aqil lor.....cam botol, pampers, baju selai dua...dan mcm-mcm mama leh sumbat dlm beg nie...yang penting kaler bag nie mmg kaler fav mama....fuh mesti mama nampak ranggi lah bila pakai bag nie...


mudah jek...ayat aqil ialah >>>>Me needs a new bag for Mother’s Day because …..i want my mom look great and gorgeous!!!coz i know my mom will feel very happy if she get this cutest bag... I imagine if she wearing this bag, she will look like notty momma's n so suitable with her funky characters!!I only hope my mom will get this bag!!!

kalo kengkawan mama nak join contest nie leh la pi jenguk kat mombloggersplanet nie...mudah jek...segala syarat-syarat contest ada kat situ....jom join n meriahkan hari ibu bersama-sama.....


so layantzzzz je la eh!!!

6 tukang karut:

atty's said...

nak gi terjah ar..jap..

ZURIA'S FAMILY said...

Mama Aqil jomlah tukar link/ add Mama kat link blog..Mama dah add Mama Aqis...mana2 tahu boleh kenal nanti..k

ez said...

bestnye..nak gak..

.: Leen-Awie :. said...

best jugak contest2 nih.. cam2 yer..

selamat hari ibu...

~~ciklinn~~ said...

mmg cantik2 kan beg kat situ...giloss lawoo

☆ lieya latif ☆ said...

**happy mother's day**