WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

05 May 2009

dah di update....

Dah lama x updet di rumah aku yg satu lagi dan satu lagiks nun....so ada la gambo yg baru jek aku updet di sini dan di sini.... kalo korang ada masa...leh la singgah-singgah sini....hehehehe

ok tuk ingatan smue!!!contest yang aku anjurkan masih lagiks open untuk disertai....tapi nampak cam xde ke atau x berani ke nak join contest tu aku pon x tau la....ke x konfiden? ekekekek...apa-apa pon aku still menunggu penyertaan dr korang smue...kalo penyertaan tu kurang 50 mmg aku x akan menambahkan adiah ke-2 atau pon ke-3....sbb terlalu kurang peserta yang join...sori la yea...kalo tetiba penyertaan bertambah sampe 50 ha baru aku akn pertimbangkan nak tambah adiah ke-2 dan ke-3 plaks...hehehehehe...

ok cepat-cepat....tinggal lagiks beberapa ari jek tarikh tutup contest!!war2kan la pada member-member yuks.....

so layantzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

ez said...

hehhehe..ok..hamba da wat da..hehhe

yong ibu chem said...

aisey...bila den dapek nak buat contest mu ni?????