WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

24 April 2009

CONTEST BERMULA......

entry baru ada di bawah entry ini...
klik gambar untuk paparan lebih jelas

kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai contest ini boleh la baca segala syarat2 nya dan wat le satu entry di blog anda masing2 untuk mempromotekan contest ini kepada kengkawan yang lain....dan tinggalkan jejak anda di ruang komen yang menyatakan bahawa anda sudah rasminya mempromote contest ini di blog anda...dan saya akan menjelajah ke blog anda masing-masing.....jgn lupe letakkan banner di atas di blog anda masing-masing.

1) sila promote contest ini di blog anda semua dengan membuat satu entry khas mengenai
contest ini...dan link kan sekali dengan ‘ highlight ’ kan
tuan empunya blog IAITU
http://narizan.blogspot.com dan http://lookmyeyes.wordpress.com
2) dah promote blog ini, tinggalkan jejak anda dan kasik le komen supaya saya
tau siapa yg dah mempromote kan blog saya!!!
3) sila lah lengkapkan slogan di bawah ini dengan kretip
..dengan tidak melebihi 20 patah perkataan....( lebih pon xpe....xde had nyer...)

BLOG INI ADALAH..........................................................................
....................................................................................................
....................................................................................................

4) Penyertaan ini hanya layak kepada smue peserta yang mempunyai blogspot/fotopages/
wordpress/ dsbg nya....jika didapati peserta tidak mempromote contest ini di blog
masing-masing,penyertaan akan dibatalkan.
5) Undian berdasarkan juri professional iaitu si cilik aqil akan membuat cabutan...
- cabutan peserta yang ke-50 akan memenangi hadiah tersebut.Hanya satu hadiah sahaja!!!
so sesiapa yang bertuah dia akan berpeluang memenanginya!!!!
6) tarikh tutup penyertaan adalah pada Jumaat15 May 2009 tepat jam 12.00 tgh.
Segala penyertaan yang dihantar selepas dari tarikh dan masa tersebut tidak akan dilayan.
7) Pengumuman pemenang akan diumumkan pada hari SELASA ( 19 May 2009 ).
8) Penyertaan hanya terbuka kepada yang bermastautin di lembah klang sahaja....
jika peserta dari luar kawasan yang berminat pun apa salah nya....dengan syarat setuju dengan
term & condition yang telah ditetapkan.

* note tambahan:
1) dengan ini aku meringankan syarat2 contest iaitu...korang buat le slogan tu berapa patah perkataan boley....xde la korang tersekat nak memikirkan slogan tu kan? amcam? setuju? orait.....
2) kalau penyertaan byk...kemungkinan besar aku akan menambah 2 lagiks adiah....mmg best!!!so cpt2 le kasik contest ini hangat dan mendapat sambutan yg menggalakkan!!!:)
3) Disebabkan kemungkinan penambahan hadiah, so peserta yg di luar kawasan lembah klang juga digalakkan menyertai contest ini..
4)Setiap peserta juga hendaklah masukkan
link blog ini sebagai followers...dan masukkan juga dlm link list korang smue eks....



so apa tunggu lagiks? mula kan lah dari sekarang!!!!!selamat berjaya ok!!!!


so layantzzzz je la eh!!!!!

30 tukang karut:

farah amoi said...

wah
kalau aku promote kat blog online aku leh x?

ez said...

kak..aku nak mengetahui dgn lebih lanjut..kang aku roger ko..hhehehe

wansteddy said...

kak...akukah org pertama yg masuk contest ko ini?

ps: suh aqil jampi2 dulu b4 cabut undi. kot boleh lekat nama aku.. wakakkakak.....

VOTE 4 WANSTEDDY!!!! yoshhhhhaaaa...

http://mummynaliya.blogspot.com/

.: Leen-Wawie :. said...

cam best jerk...
tapi nak buat slogan tu maleh tuh.. warkakkakaaa...

Mimi said...

hi..thanks for dropping by our blog..salam perkenalan..

ada contest ke? menarik ni..tp slogan lah pulak

Mama Safiyyah said...

salam....

kita dah promote a.k.a sekaligus kira join contest la kot yer?....thank you ye singgah blog kita.....

Mama Safiyyah said...

hehehehe thank you.....dah masukkkan dah :-)

~~ciklinn~~ said...

aku kan mcm nak join...tapi aku tak kreatiplah.... huhuhuhuhuhu

mama mya said...

waa best kalau menang dapat adiah nie ;)

nyizd said...

tq for iviting me..will try,k..

amizah said...

salam ziarah...jom lawat blog kiter http://amie-kiosk.blogspot.com

Jasfyra said...

wah..ada contest le..bestnya
psst, saya private blog saya.kalo sudi nk dtg lg,leh tinggalkan email add kt jas_fyra@yahoo.com?nanti saya invite awak ye

lady D said...

mcm berminat je....xpe nanti lady D join contest ni...tarikh tutup lambt lg kan....

kirana said...

nak hadiah tp malas nak wat esemen hihihiii

Mama_Aqish said...

salam yantz kita dah wat entry pasal contest ni.....ni kita nyer URL pasal contest link http://damiaqish.blogspot.com/2009/04/contestcontestconteststicky-mode.html

p/s : yantz request la url link contest pada yang yang nak masuk contest ni...kalo tak nanti pening nak cari entry contest ni kat blog diorang sebab blog masing2 sentiasa di update....kalo ada url link pasal conrest senang sikit klik je terus ke entry contest tu....cadangan melalui pengalaman

kuin said...

salam.. oh mujur lambat lagik tarikh tutup,.saya mahu juin.. hehhe nanti kalau saya menang (arap2lah saya lah tpilih.. huhu saya leh buat outdoor pgraphy huhu hadiah leh tuntut pas kawen kan? xde xpired date kan? hehe <--- ckp mcm saya jer menang... xpe saya nak hantar pyertaan banyak2.. (wah! tamak haloba nya saya huhu ampun).. maafkan saya di atas ke tamakan halobaan sya.. huhu peserta2 yang lain jom kita kongsi slogan (nampak sangat ada muslihat) hehehe :d

Lynn said...

Anak tak kuar dr perut lagi ni layak ke masuk? ahaks..

Konpius ngan syarat syaratnye.. hamba baru belaja blogging... uhuk uhuk...

Lynn said...

ohoo.. jgn lupe lawati blog hamba jugok..

http://arctosh.blogspot.com/

Sherry said...

http://kutucontest.blogspot.com/2009/05/slogan-contest.html

saya take part :) hehe..

Sherry said...

i follow your blog

.: Leen-Awie :. said...

dah join dah... moh ler tgk my blog nih.. aqil nanti kasik auntie menang yer... ekekkekeeee...

http://cintaddmomi.blogspot.com/2009/05/jom-heboh.html

Ibu Ayra said...

salam kenal..saya dah join...

dah promote, dah jadi follower and dah lengkapkan slogan...
http://rosrusli.blogspot.com/2009/05/slogan-contest.html

dan dah buat link kat http://yangakusukabaca.blogspot.com/

aqil, nanti pilih aunty yer... bleh kwn dgn ayra...

Noy said...

Tq for visiting my blog and inviting me for the contest..tq yer sekali lagi..but im not malaysian..sure ker dpt join..cos i read a blogger mentioning the 'Contest is open to Malaysian in Malaysia.'

UmiDAnisH said...

saya da buat entry berkenaan contest ni sila lihat di http://umidanishku.blogspot.com/2009/05/slogan-contest.html

terima kasih

Mama Safiyyah said...

alahai.....excitednya nak tunggu sapalah yang bertuah dipilih aqil.....pilih elok2 ye my dear....

UmiDAnisH said...

alahai.. saya tersilap pulak.. saya dah update yg terbaru.. nnt tolong tengok yer.. terima kasih kerana memaklumkan saya.. tolong cek sekali lagi di http://umidanishku.blogspot.com/2009/05/slogan-contest.html

malin said...

ku dh join contest tu ni url entry nye http://malin-sweetheart.blogspot.com/2009/05/slogan-contest.html
ku gk dh ikut sgala syarat2 yg list kn blog ni n jd follower.
Dgn lafaz bismillah semoga aqil pilih name aunti, amin...

miezaniera said...

hai mama aqil. sy dh wat entry utk contest ni,jgn tak layan ye. hehehe tq tq
http://miezaniera.blogspot.com/2009/05/contest-aku-ada-kerna-kau-ada.html

miela77 said...

salam...nak join contest nie tapi luar kl...fikir punyer fikir tak yah la..kang kalau menang nak g sana problem gak...dngn beg tgn kecik tuh...tapi nak gtau dah follow ur blog n nak ajak kengkawan lain reramai ke umah saya di http://miela77.blogspot.com

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!