WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

28 April 2009

jom le ramai-ramai join contest nie....

adeiii...camner nie...aku mengadakan contest...tapi dah beberapa hari contest berjalan...masih lagiks x mendapat sambutan....mmm korang x berminat ke ngan adiah yg aku tawarkan tu?

act aku wat contest nie tujuan nya aku nak try test power skill aku untuk amik gambo....ye lah...asyik gambo anak aku jek kan...tingin gaks nak cari pengalaman amik gambo org yg aku x kenal...hahahaha...free je tau...aku x caj apa-apa pon....x kan xmo kot?

korang jom le join contest nie...kalo korang x join camner aqil nak cabut nombor sampai ke 50?sedangkan yang masuk baru 2-3 org jek...huhuhuhuhuhu....cidih tau...

join la...jom la join...jom la....jom la...sokong la saya!!!!


so layantzzzz je la eh!!!!

7 tukang karut:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

yantz..contest tu menariks... akak ada tgk.. tapi kan.. akak rasa awak kena tukar sikit syarat contest tu ... buat supaya sesapa pun blh masuk.. hehehe..tak limited kpd warga lembah klang je...w/pun awak ada mention kat luar kwsan pun blh, maybe org takut kot... hmm... ntahla..tak pun, sebab slogan... cth paling utama akak la..bab2 slogan ni akak mmg malas.. tapi kalau bab lain, maybe laju je kot..

amizah said...

amik la award tu...

yantz-yeem said...

kak aimi:

sya dah ringan kan syarat2 tu...huhuhu...org bc syrat2 tu nmpk takut eks?soklan nyer sonang jek slogan tu dah x limit pd 20 patah perkataan...byk2 pon boley.....
kak aimi war2 kan la yea...

CuTeMiUt78 said...

salam ziarah,
mekacih sudi invite kita join contest ni.. rasa cam nak join gak.. tapi tu la bila bca.. utk kaw lembah kelang.. cam tak berpa yakin blh join.. sebab kita diluar kawasan..n apa term & cond utk yg luar kawasan tu.. agak2 still blh ke join ni.. maaf la ya klu tercerewet plak.. anyway bagus gak idea buat contest camtu..

~~ciklinn~~ said...

wei... aku berminat nak masukk tapi itulah segan menguasai diri.... dan rasa tak keretiplah pulak...hehheheh

ok terbuka lagikan..mlm ni aku try create ayat utk buat slogan tu yerk.... harap2 aku menaglah..leh aku berposing2 depan kau nanti.. hahhahaah

Eazyshop2u said...

Hi. Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing. New stock arrived!! OshKosh, Mothercare, Carter's, Oilily...Grab yours while stock last!!

TQ

yong ibu chem said...

yant..aku teringin nak join..tp aku tak byk masa sekarang ni..nak ngadap lelama pc ni tak dapekkkk! klu lah aku berkesempatn...

ohh nanti aku suh Kapok buatkan slogan kaw kaw punya..aci tak?