WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

24 April 2009

aku nak buatttttt.....

hai kengkawan smue....
PENGUMUMAN!!!!!!!!!!!!!huhuhu...dah lama aku plan nak wat menda nie...ala-ala contest gaks gituzzzz!!!!!

HADIAH? mmg menariks!!!! nnti akan diumumkan!!!tapi hadiah mesti korang suker gilos!!!!hehehehe...

disebabkan hadiah nyer amat menariks, contest nie akan layak disertai oleh kengkwan yg di sekitar lembah klang sahaja....luar kawasan kalo nak boleh gaks...tp available ke korang nak turun kl?hehehehehe....

ok tunggu syarat-syarat penyertaan okeh!!!aku akan masukkan bila-bila masa dari sekarang!!!!stay tune.....


so layantzzzzz je la eh!!!!!

4 tukang karut:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

haa...akak rasa akak tau apa hadihnya.... mesti photoshoot dgn yantz kan??? ala..tak blh ke akak masuk??? nanti kalau menang, akak pass la kat sesapa yg bertuah..ahakss... bertuah betul laa...

☆ lieya latif ☆ said...

ish...tak sabar plak.....hi hi hi....

Mama_Aqish said...

hah...nak join gak....bile nak umumkan ni...tak sabo nak tunggu....

mama mya said...

waaa bestnye...

re = thanks singgah blog saya :) salam perkenalan