WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

22 April 2009

gedik kan dia?

Aqil pantang nmpk getah dia sibuk suh aku @ ayah dia ikatkan rambut dia...so smlm ayah dia la jadik mangsa ikatkan rambut aqil tu...pastu dia masuk bilik ty aku cantik x rambut dia...siap teleng-teleng kepla plaks tu...sabor je la ngan anak aku nie....
Pastu dia nampak aku tgh bebedak, dia pon sibuk gaks nak bedak...( aqil mmmg pantang nmpak aku pakai bedak, gincu dia pon sibuk nak gaks pakai)....tetiba aku plaks menggatal nak test kalo dia mekap camner la rupe anak aku nie kan?
Almaklum le kat umah aku xde le set mekap beria beno..ada basic jek alatan mekap aku...kaler pon ala-ala pudar jek...so aku pakei le kat muka aqil...punyer la budak tecit nie suke bebenor!!!siap aku pakaikan eye shadow dia pejam-pejam mata...pastu kalo aku pakai lipstik siap ketap-ketap bibir..pandai toi...ngalah kan pompuan!!!!
Dia tgk cermin...dia pasan ckp cantik..pastu sibuk suh aku amik kemera suh tangkap gambo dia...otomatik naik atas katil siap gedik-gedik suh amik gambo dia...tgk le aksi dia tu...mmmm gediks kan?
riso gaks aku ngan aqil nie....ala-ala gigirl plaks...ngalah kan budak pompuan plaks...aku harap-harap x le....aqil kan boboy!!!hiks...

so layantzzzz je la eh!!!!

6 tukang karut:

~~ciklinn~~ said...

hamboii2 bukan main ha.... siap pink2 mato tu... terteleng2 pale...

yong ibu chem said...

ishhh tak berkenan lah auntie tgknya...hehehehheehe

linda said...

woit yan!!! udah2 la mekapkan si aqil tu...

aqil, no..no..xmo main mekap.. main car xpe..

☆ lieya latif ☆ said...

hi hihi....ini macam yantz kene cepat2 produce baby girl nie keh kh keh ....aqil makeup camtu kalo org tak tau die boy sah2 ingat die girl tau....cute!! tapi jgn besar pun ko wat camni gak aqil...kang pengsan mak pak ko kang he hehe he

~Ifa~ said...

ala comeinya.pandai ye wat mcm2 gaya.itu gaya spontan atau berlakon.hehe.so cute

salam perkenalan

ez said...

memang comel..lg pandai bergaya..ehehhe