WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

07 January 2009

~ kurang bermakna cutiku....

Tahun lepas kan masa aku sibuk nak coti dlm kpala aku ada byk plan nak buat kat umah...nak relax kat umah + nak wat painting yg dah lama tertangguh + nak qatam main games smue...tapi kehampehan yg berlaku...
no.1) keta aku problem...so bila dah anto bengkel...problem tu dtg balik sampe aku stuck tgh jln!!!
no.2) bila dah keta aku wat hal...aby suh aku anto balik ke bengkel...so 1 hari keja aku duk nunggu kat bengkel tu...btul2 buang masa aku!!!
no.3) kakak aku suh aku jadik drebar diorg tolong anto nak pi bli buku skolah anak-anak + beli barag2 anak2 nak masuk skolah + anto pi bank bayo bil2...adoiii sungguh membosankan!!!tapi sib baik mkn free!!!aku paw kaw-kaw kakak aku tu heheheheh
no.4) ntah la...nama je aku ckp duk umah...tapi seminggu tu aku x lekang pon duk kat umah pon...anto jek aqil kat taska terus aku vroommm berdesap ke sana sinun....

ok la nie nak citer, wekend aitu aku pi klang...konon nak cr tayar murah le...sbb keta aku tayar belakang dah botak..pastu aby plaks ada ati nak tuko rim baru...adeiii aku nie malas le nak membazirkan....aku kan seorg yg jimat tahap gaban....ok la dah riki-riki kedai mana yg dpt murah...so kitorang pi kat kedai tayar yg berhadapan dgn carefour klang tu...pas je aksi menurun kan harga sebanyak yg boleh, aku pon puas ati...so tuko le tayar kitorang 4-4 dari plan nak tuko 2 bijik jek...pastu letgo rim lama...amik rim baru...

ok nie aqil masa kat dlm kedai tayar tu....nama kedai tu H2O x silap aku....dlm kedai nie dah cam playground le plaks...sbb ada menan tuk budak2...amat bagus!!walopun ruang nyer sempit dan terhad....

oh yea cik linn ms aku kat klang nie dah tergerak ati nak jumpe ko...tapi apakan daya..aku xde kontek ko pon...xpe le next time...mmmm..pastu aku singgah jap ke jualan gudang BATA...konon nak le rembat sandal ke..kasut ke...tapi byk kasut skolah daaa....yg kasut lain offer pon x byk...

so layantzzzz je la eh!!!!!!!!

3 tukang karut:

ez said...

heheheh..xpe la kak..byk gak xtvt ko..aku pon x byk xtvt coti aritu coz byk dok umah..lepak ngan mak n adik2..heehe

aimi @ kamalina said...

wah..bagus tu kat kedai tayar pun ada ala2 playground.. takde la jemu bdk2 kecik nak tunggu ya... bagus gak idea tu... :D

awak mesti boring kan... nama je cuti..tapi bz mcm apa jek.. kalau akak pun tension gak... tak bermakna cuti cam tu...

ILA said...

wah...Ila br nak citer psl tayar ngan rim baru tuk next entry...sekali akak pon citer benda yg sama ek?.... dan lebey awal dr Ila...huh mmg kengkadang rs, laki ni membazir sungguh...tp, x perlah asal dia bukan jenis kaki pompuan...ahaks!!