WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

10 January 2014

BiG Winning-contest 2014



Yossshhhh!!! Alhamdulillah pembukaan tahun baru 2014 yang hebat la bagi aku....maklum la dah lama kot x join contest...sbb bz...sbb xde modal hahahaha...big winning la bg aku sbb apa2 jua yang aku menang aku anggap kemenangan terbesar dlm hidup...walopun hadiah nya kecik ke besar ke aku tetap happy...Happy sebab menang...kalo dah pro comper tu mb hadiah camni kecik je kot hahahaha...

Walopun hadiah nya x la seberapa tapi amat berguna le bagi aku...join contest online  facebook dreamland bedtime moments...just masukkan gambo...edit templet n letak slogan...slogan pun on the spot jek aku taruh sbb mmg x teror pun nak wat slogan dalam BI...



Alhamdulillah rezeki dapat tilam harga bih kurang 6k...saper nak bagikan...mmg ada borak2 ngan aby nak belikan tilam baru untuk bilik aqil...alhamdulillah rezki dapat tilam baru...syukur Ya Allah...

Insyaallah tahun 2014 ni konon nak aktif bercontest balik...tapi x mampu nak keluar modal ...sbb tahun 2014 tahun BARANG NAIK...so perbelanjaan kena TURUN dan BerJIMAT...harap2 ada rezeki dalam bidang contest....

Terima kasih dreamland Malaysia...

So layantzzzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

Rai Ourkizuna said...

oii.. jeles gilaaa..

hahaha..

tahniah beb..

Wak Gelas said...

tahniahnyer..,