WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

11 September 2012

Rumah Terbukak + birthday Party

 Yosssshhhh!!! ujung minggu aritu aku sefamily telah menghadiri beberapa buah rumah terbukak!!!perghhhh best kan dok kat malaysia...bila time raya dapur kat umah pun coti beraya!!! i like Malaysia!!! hehehehe...Pastu bile raya plaks...kena beraya ngam2 sebulan!! sebulan tu mmg kena pulun betoi2 tuk beraya sakan! hanya di Malaysia je adoooo..eh ke negara lain pun sama cam negara kita???hahahah...


 Ini rumah terbukak rakan opis aku isha...dia wat sekali ngan birthday ke 2 tahun anak bujang nya afiQ...pi umh isha dapat le jumpe anak member satu opis branch selangor iaitu ayu...cun giler anak dara ayu...namanya pun molek sgt2...kurnia akhtar!!!sedapkan nama diaa??..Ayu ni fmlynya glamer gaks kat dlm majalah Pa & ma...so kalo tgk majalah pa & ma beberapa bulan yang lepas ada lah muka adiknya si Ghaus yang sgt2 comel!!!



 Kat umh isha makan selagi mau!!! gerenti nak pi umah selanjutnya dah melepek kekenyangan!!!hahahah...

Okes keesokannya banyak gaks agenda beraya sakan..starting kuar umah dari kui 1230 sampe ke pangkal jalan kui 10 gitu!!! pi hadiri kenduri kawen + open house + birthday gaks...

Petang ahad tu kitorang pi serbu umh member seID iaitu anis & emma ( glamer dlm mag impiana ni)...sempena birthday encek bos...perghhh pi umh mereka dah cam pi kedai bakery gayanya...mcm2 cake n yang paling best ada pavlova!!! sedapppp banget sampe 2 slice aku melantak!!!! giler kentang punyer kenyang!!! so kat umh anis dapat le jmpe ecun & pidah...rindu kat korang tau...dah lama giler x jmpe....

so nextttt week??? nak beraya ke mana plaksss??? waaaaa aku dah gumukssss!!!!


so layantzzzz je la eh!!!!!

2 tukang karut:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik kek tu warna warni gitu

Rose Khadijah said...

kek tu, baru tengok da meleleh erliurrr..kalo dpn mate da tentu kene terkam tu..