WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

10 September 2012

bila dini & naqib bertemu...

 Yossssshhhhh!!!! hai budak2 nie...suke tau tgk gelagat diorg berdua...opsss eh raya lom abis lagikan....so masih lagi moment2 di hari raya...hehehhee...


Geram tak tgk aksi diorag berdua ni???eeeee over taw!!! ni sepupu dini...anak kak andak aku...namanya naqib...tua setahun dari dini...tapi suke bila dini dtg umahnya...mula la timbul virus2 gedix nak dekat2 ngan mek dini ni...

Dini ni mula2 je malu..padahal dah selalu sgt jumpe...boleh dikatakan tiap2 minggu mesti diorg ni bertemu...tapi kalo dah lama2 sket haaaaa mula la dini ni dah xde jual mahal2 dah...murahan dah semuanya !!!hahahahah...

 
tu yang terjadiknya aksi nak kiss..kiss tu...amboi budak2 ni sib baik dilarang..kalo x dilarang???mmmmm...

Nasib baik ada abg aqil...mse syiok2 budak berdua tu nak kiss2x..abg aqil kaco daun plaksss hehehhe...ni la baru betoi abg kena protect adik ahahhaha!!!!

 amacam lawo tak baju dini???comel kan??aku sukerrrr...ala murah je beli kat jusco less 50%...x silap aku rega dlm 20 lebih je.... mse ni kitorang beraya umh adik ipar kak andak aku kat kota kemuning...kebetulan sama plaks baju dini ngan anak2 kak andak aku purple!!! haaaaa ngam2 le tu boleh join ngaku anak beranak!!!

 Waaaa....selagi raya x abis selagi tu aktiviti jln2 cari makan x stop2 lagi...huhuu badan aku pun dah makin berat nih!!!siyes laaaa...nak poser 6 pun x start2 lagiks...bila nak start???hahahha rasa2 x sempat kot...huhuhu....


so layantzzzz je la eh!!!!










2 tukang karut:

Rai said...

oip..nak comolot ke tu..hehehe..

Rose Khadijah said...

canteeeeekkk dress dini tu!..ritu n ak cari design gini le time peknen..dress peknen lawa gak kan..

sedondon lak tu ngan baju dini..pepel eh..