WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

14 September 2012

Raya2 opis Ku...



 Yosssshhh!!! gambo kat atas ni adalah antara org2 kuat di dapo di mana yang telah menjayakan agenda makan2 di hari raya semalam...yeeee semalam telah berlangsungnya majlis jamuan hari raya jab penerangan aka tempat keja aku lahh...dah 2 tahun aku x join jamuan raya opis taw!!! cam tahun lepas aku x join sbb aku tgh cuti bersalin...tahun sebelumnya plaks rse2 aku kena outstation...so x dpt le melantak dgn buas nya!!!hahahaha..

 Tahun ni opis kitorang wat jamuan raya kat bangunan baru di putrajaya...x wat pun kat dewan..juz tumpang level opis org...gerai bahagian kitorang iaitu BKVS menyediakan lemang, rendang daging, pemanis mulut yang super duper sedap!!!, kuih muih, tapai dan sweeties!!! banyak nya!!!hahahah...yang paling penting gerai kitorang mmg havoc lahhhh!!! tgk lah org2 dapo yang supre duper bz ni lah yang menghavockan susana!!!

 Ini lah wajah2 org dapur yang nak interprem!!! yang lelaki2 tu org dapor paling gagah perkasa wooooo!!! mmg terbaekkk!!! teror sungguh warga lelaki bahagian kitorang ni mengopek buluh lemang!!! dah macam bunyik bom je gayanya!!!

 Selesai acara potong memotong dan penyediaan makanan, makanan di bawa ke tingkat atas....meja bhgn kitorang bersebelahan ngan bhgn PKPM iaitu gerai satey dan nasik impit...dasat ni bila satey dan lemang bertemu satu meja!!!masing2 saingat yang paling hebat..sape punyer gerai yg nak menang habiskan makanan dulu..yang nyatanya gerai kitorang le pelaris yg terhebat!!!! semua serbu x hengat!!!!dah cam pasar borong dah opis nih...hehehehe

 Majlis jamuan start kui 1130 disertakan dgn doa selamat dan bacaan yasin....hampir kui 12 gaks le kitorang leh makan...sebab tu keadaan jadik huru hara sbb masing2 dah lapor heheheh...

 Kitorang masing2 menanti majlis bermula...

 Ni meja makanan VVIP betul2 sebelah jek ngan meja BKVS punyer gerai...

 Yang pakai baju melayu cekelat tu le boss bahagian aku...en.rashid namanya...amacam???encem kan???Masa ni bos2 nak mulakan majlis baca yasin & doa selamat...

 Yang 2 org mak gadis ni adalah photoG di opis aku...rose n kak nurul...rose ni pun blogger tegar gaks aka biz partner aku di gengmama....

 OOpppssss!!! ni gambo kitorang sedang curik2 velvet cake hasil air tangan wife opis kitorang...sebab cake tu mengancam sgt ( sebanrnya kebulorrrrr dah )..maka kitorang curi2 makan cake tu..punyer la kedekut cake tu kitorang x letak pun kat meja depan...hahahaha..kalo letak gerenti kitorang x merasa!!! hahahah

 kesiannnnn...disebabkan semua dah jadik pirana nak sambar makanan..maka kitorang terpaksa makan berdiri....huhuhuhu....

 Yang baju ijo terkois tu ialah Ketua Pengarah jab.penerangan iaitu dato' Hj Ibrahim...best KP kitorang nih...mesra alam....x lokek dgn senyuman...

 Lihatlah gerai kitorang mmg terpanas!!!!

 Terpaksa makan dok atas lantai :(...

 okes itu jek sesi2 makan bersama pirana-pirana yang kelaparan!!! yang nyata best n bingit jamuan raya tahun ni....dannnnn...yang pastinya perut maha kenyang gilerzzzz!!!!

Lastly kita bergambo bersama dolly yg super duper cun hasil rekaan wanz...pereka dolly terhebat di bahagian aku...heheheh!!!! tgk ni gambo seblum mkn masih nmpk flat perut  n ramping pinggang...dah lepas makan cuba le korang bayangkan!!!hahahahah....

nampaknya ini mungkin entry terakhir di bulan syawal...acara makan2 pun dah selesai...pasni jom kita berusaha gigih menguruskan badan balik eks....huhuhu syawal dah hampir melabuhkan tirai...rindunyaaaa nak makan byk2 lagiks huhuhuh,....


so layantzzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya keliling meja menunya, mesti makan sampai kenyang...kita ari ni ada pot luck kat opis...yummy2

Mak Wardah said...

Salam kenal,
Nampak meriah raya kat ofiskan...benda yang sama jadi pada kami kat sini

Rose Khadijah said...

patot r tak jumpe velvet kek tu..korang da santap dulu eh..sentap ai tau..

hehehhe..ade gak gambar ku itu..wpun tak berbaju raya, mode raya tetap ado!..