WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

04 September 2012

majlis 3 in 1


 Yosssshhhh!!!! Alhamduillah..selesai sudah majlis birthday setahun Muhammad Aqeef Qawiy + Hari ulangtahun perkahwinan kami yg ke-8 tahun + jamuan hari raya yang berlangsung sabtu lepas ( 2sep 2012)..kitorang wat kecik-kecilan je...ajak sedara mara n kawn2 yg terdekat...alhamdulillah majlis selesai dgn meriahnya...



 Actually birthday aqeef jatuh pada 25hb ogos aitu...dan anniversary perkahwinan kitorang plaks 28 ogos...so alang2 kita wat le 3 in 1 nyer majlis...wat jamuan raya sekali gus...memandangkan dah lama kitorang tak wat majlis makan2 hehehehe....

 Planning pun last minit sbb try tanya caterer ramai yg bz maklum le ramai yg nak wat open house kan..lagipun rega caterer pun leh tahan mahalnya gaks...so diskas2 balik ngan aby kitorang cadang masak sendrik jek...terima kasih pada kakak ipar aku kak jah yg sudi tolong main masak2 bersama hehehe...

 Menu pada hari tu pun simple jek...juz mee kari, nasik impit, kuah kacang, nugget dan snek2...alhamdulillah makanan pun xde yg berlebihan banyak..so tiada berlaku pembaziran di situ...

 Rainbow cake ni aku order kat member opis..wife nya yg tolong buatkan...terima kasih pada abg asmadi walopun last min aku order tapi hasilnya sgt2 puas hati!!! rasa cake pun sgt2 sedap..so saper yg berminat nak order leh le roger aku yea...gerenti korang puas ati!!! hehehe promote ni!! :)

 Cam biasa lah kalo ada sesi potong cake abg aqil yg xcited lebih dari adik2 nya...mcm la tu birthday dia...mmmm adik pun dah gigit jari x sabar nak makan cake...!!!


 so layantzzz je la gambo dulu k...al maklum le tuan blog dah pencen pegang kamera...harapkan anak2 buah je tolong amik kan gambo...hehhee ok lah kan walopun x seteror photoG janji gambo ado...


 so adik aqeef dah setahun...masih belum berjalan sepenuhnya...takat tatih 3-4 langkah tu boleh la...x sabar nak suh dia berjalan sbb dah x larat nak kejor dia dok masuk kuar main bwh meja hahahaha....gigi dah banyak tumbuh...ada 4 kat ats n 3 kat bwh...dah boleh makan nasik biasa...kuat makan gaks adik nih!!

ok lah selamat hari jadi adik aqeef...semoga menjadi anak yg soleh dan membesar dengan sihat serta bijak...apa2 pun mama & ayah sayang adik, abg dan kakak..smeoga keluarga kita diberkati, dimurahkan rezeki dan saling sayang menyayangi antara satu sama lain....love anak2 mama...love ayah gaks...muaaaaaahhhhhhh!!!!

terima kasih gaks pada semua adik-badik, sedara mara & sahabat handai yg sudi meluangkan masa ke teratak kami...minta maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki jika di atas segala kekurangan layanan, makanan dan sebagainya....terima kasih & selamat hari raya maaf zahir & batin!!


so layantzzzz je la eh!!!

3 tukang karut:

Wansteddy Tales said...

happy 1st birthday Aqeef. Happy Anniversary too utk korg berdua. Maaf xdpt dtg. kitorg pengshan seharian. thanx jemput, len kali kitorg try dtg (jika diundang :)

cikceriacorner said...

tahniah akak n suami...eppy belated besday utk aqeef..sori xdpt dtg..hehhe..xpe len kali bleh dtg kan...hehhehe

Pencinta Alam & Penciptanya said...

Happy anniversary ke 8... macam sama je ngan kami... moga jodoh berkekalan & sentiasa bahagia bersama famili...

Happy birthday buat adik Aqeef... jadi anak yang soleh & bijak ye...