WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

30 July 2012

Won Beriftar di Mines Wellness Hotel




Yossssshhhhh!!!!.. Semalam kitorang berbuka puasa di Hotel You!!! wahhh rasa cam org kayo2 je la feeling nya dapat berbuka di hotel bertaraf  bintang2 ntah bpe byk bintang Hotel ni pun aku tak tahu hiks...

Alhamduilillah rezeki menang contest anjuran Hotel Mines Wellness ni dlm FB...alhamdulillah gaks ni kira hadiah FREE sempena birthday aku 28 julai aitu gaks....ye lah nak merasa mkn guna duit sendrik mmg x dapat le kan...so syukur dapat mkn FREE ngan org2 tersayang dah kira bertuah sangat!!!!

Kalo nak tgk harga asal bufet ramadan ni mmg tercekik sket la leher ni nak membayonya...rse2 kat Groupon ada wat promosi gaks...rse2 dari harga RM85++ leh la dpt 45% tak silap aku..rsa2 je la..kalo x sure pi korang chek balik eks...


 Semalam kitorang sampe kat hotel ni bih kurang jam 630 gitu...leh la posing2 maut jap ngan budak2 nih...dah lama x bergambo camni kan???tgk la kakak dini tu punyer rambut dah ghuper apa ntah...budak nie mmg jenis xmo ikat rambut...ikut mood...mmg payah nak sikat rambut dia taw!!!
 Okes layan gambo yeaaa....
 Kakak dini muka blur sbb baru bangun tido dah mamanya suh posing hiks....

 budak yg takut nak pijak pasir cenggini la gayanya,,,,kesian ayah tggalkan kakak dini...tu lah jln terhegeh2 lagiks...

 superman kecik 1st time merasa duduk kat atas rumput...cpt jaln la dik...nak dekat setahun dah ni...

 Ayooo kakak dini ni mama suh peluk adik bukan cekik adik!!!!

 sukaaaa sgt kakak dini dah pandai  buat pissssss!!!!
 Sonok tau bwk budak2 ni mkn kat hotel...terutama nya si adik ni...dri mula duduk kat meja makan sampe le kitorang habis mkn..keja nya mengunyah je....pantang bagi makanan mmg dia sapu habis!!!


 Ok lah aku malas nak berceloteh panjang lebor..maklum le monday blues kan....hiks...so far makanan kat sini mmg byk giler!!!!sediakan perut je la nak mkn...kalo rse2 perut tu tangki kecik baik jgn pi la..sbb mahal kan..kalo dpt free ok lah...x terasa le sgt...


 makanan nya mcm2 jenis...dari yg melayu punyer masakan, arab, omputih semuo ado...smlm aku x sempat nak mkn dessert...sbb aby amik desert anak2 yang bedal!!!! makan kambing mmg byk giler la...ye lah kalo mkn kat hotel ni benda pertama yg aku nak melantak ialah kambing!!!! perghhhhhh terbaekkk!!!


 mek dini pun non stop gaks sumbat dlm mulut dia...cuma abg aqil je la xmo makan!!! sib baik x kena bayo!!!hehehehhe....


okes...pasnie nak berbuka FREE di mana lagi yea??? agak2??? hehehehe syukur bulan poser ni ada rezeki mkn mewah2 sikit...dah mkn tu jgn lupa beramal ibadat dan jgn lupa pada insan2 yang kurang bernasib baik...

okes...tu je citer hari ni....

pssssss : nak order selimut gebu tak???mari3x!!!! terlalu panas jualan selimut gebu di gengmama shops tau!!!!


so layantzzzzzz je la eh!!!!!!

5 tukang karut:

cikceriacorner said...

wow akak..tahniah menang contest..bestnye mkn kat hotel..lg2 mkn free..heheheh..kalo menang selalu mcm ni lg bestkan...hehhehe..meriah tgk mknan tu...hehhehe..

ZSqueenbee said...

waaaaa seronoknyeee...cemburunyeeee..tahniah sis...msti best kn...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya makan kat hotel mmg murah rezeki...

Rose Khadijah said...

wohhh menang..syukur..rezeki ramadhan..
dini, bagi gambut tu kat aqeef skettt..sian aqeef, motak!..

Sherry said...

congrats you won so nice the food there no go try before

check my giveaway

namesherry.com

another at

mykidshopping.blogspot.com