WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

30 July 2012

Poney ware house sales 2012



Yosssshhhh!!!! semalam masa ont he way pi iftar di The Mines nmpk le kat tepi jln area2 seri kembangan banner Poney ni bergantungan di sana sini...wahhhh sgt2 teruja aku nak pi....dah lama x pi PONEY punyer sales...harap2 kali ni mmg berbaloi2 lah harga nya yea...

Kali ni dia wat sales kat luar area south city plaza...aku rse kat pejabat pengurusan Poney...ok lah tu..harap2 byk baju2 stok raya leh aku NGAP tuk shopping kali ni...JOm kwn2 shopping baju raya!!!!

Kat bwh ni details pasal Warehouse sales ni k!!!!

1-8 Aug 2012

Poney Warehouse Sale

Prices from as low as RM5 …

Products Offered
Apparels
Bags
Shoes
Time
10am – 7pm
Location (603 8943 8380)
13-1 Jalan SP 2/7
Seksyen 2
Taman Serdang Perdana
43300 Seri Kembangan
(Beside South City Plaza)

so layantzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

yantz kalo pi nanti update kat blog ek, berbaloi atau tak nak pi sbb kita kalo pi leh tahan jauhnya

Erna said...

bestnyela korang2 yg dok area KL kan... nak raya ni mcm2 sale ada... saya yg jauh ni mampu tgk jela hehehhe...

Rose Khadijah said...

kite g saing kak!..tggu kedai bukak..heheheh..g cepat, brg byk..syok tu!..