WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

03 July 2012

sepetang di F1 Circuit

 Yossssshhhhh!!!!! Anak-anak dah bising sebab dah boring dok terperap kat umah tanpa ke mana-mana semenjak balik dari Taman negara aitu....ye lah masing2 tgh sakit kan..masing2 tgh jadik zombie jadian mana boleh sewenang-wenang nya aku nak bawak diorg keluar jalan-jalan kan....ok gambo atas yg aqil dok ternganga tu sbb tgh menonton citer upin ipin...amboi nganga cam lalat masuk pon x sedor >< hahahahha...

 Akhirnya...petang ahad aitu kitorang ( eh aku sebenarnya ) mmg dah boring gilerz dok kat umh main masak2 syiok sendrik makan...maka aku pon ajak le aby jln2...aby pun act mmg nak sgt jalan2 ngan " bini " baru dia tu heheheheh....so far kitorang lom bwk keta ni jauh2 lagi...so pekata kita pi Sepang Circuit...leh la bwk budak2 ni tgk org main go-kart kat sana...

 Tau je la kan dah sepang tu dah dekat beno ngan KLIA...maka byk le aeroplane yag dok menurun n menaik...dini Sooooo xcited tgk aeroplane...hehehe kira 2in1 la...dpt tgk org main go kart n dapat tgk aeroplane...hehehehe....

 Actually budak2 ni baru bangun tido mse sampai2 je kat sini...tu yang muka giler sememehnya...ngan kakak dini rambut serabai gilers...hahahaha belasah je la labu...aku pun dah malas nak uruskan anak sendrik heheheh....

 Abang aqil pun mamai masa ni... tapi bile nampak je keta go kart tu terus semangat n segar bugar mukanya...heheheheh..pastu bising merengek2 suh apaknya bwk go-kart..konon dia pun nak naik...tapi wallawehhhhh mahal lor...ntah le seingat aku aby ckp RM40 1/2 jam ke sejam gittew le....mmmm x yah le kita dtg bukan nak naik...nak tgk org naik go-kart je huhuhuu...

Okessss tu aje citer wikend kitorang yang x le best sgt!!! huuuuu x sabarnya nak tggu adik aqeef betul2 sembuh dari cik pok...x sabar nak bwk budak2 gi ukur shopping mall...hahahahahaha....

so layantzzzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

Jasfyra said...

bley masuk eh dlm tu..baru saya tau..hehe.nnti nk p gak la menyibuk tgk org main go cart

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

gigih dini wat peace...bestla dah ada 3 orang anak kejap je..kita ni dari 5 tahun lepas baru sorang, tahun depan tambah la lagik sorang...pasang TV dalam kete jugak ke?kalo balqis tu sokmo car seat betul2 letak kat depan tv, asyik tengok kartun je la kojenya...sampai mak paknya leh hafal setiap episod kartun tu...ha ha ha ha

ct rahani said...

salam kenal.. sy follow sini yer..

mahal jugak rege tiket nak naik go-cart tu yer.. x dpt naik dpt tgk pun jadik la kan.. :)

yantz-yeem said...

jasfyra: ha ah mmg boleh masuk...x bayo pun...tgk2 diorg main best!!!

Anje : wah tahniah...anje ada anak ram,ai ni besttttt!!mmg EB ni dah ada siap pasang dvd...biar pasang biar budak2 ni leka...

Ct rahani: salam kenal...sila jemput mai ye...betul tu kitorang tgk je...nak bwk mahal sgt...heheh