WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

04 July 2012

Baby punyer Jualan Murah!!!murah!!!~ mydear & Pureen warehouse sales

yossshhh baru jenguk paper tadi...nampak mydear ada ware house sales leeee....eeee ada chance ni nak bli kan beskal tuk dini...rasa2 mek dini tu dah boleh kot naik basikal kan???? cam biasa MyDear kedainya dah dekat sgt ngan umh aku....boleh la kita pi singgah jenguk apa yg patut kan???kan???kan??? kalo x pi rse bersalah plaks kat dompet sendrik hahahah boleh ke gittew???? Okes kat bwh ni info pasal Mydear punyer jualan gudang...korang leh le usha2 kat laman web Mydear ni kalo nak tgk apa barang yg nak dibeli...harga kat dlm laman web mmg jauh beza ngan harga masa jualan gudang...kira nya korang leh save banyak giler kalo pi jualan gudang tu...so happy shopping ye!!!

Jualan bermula dari 28 jun - 8 julai 2012 / jam : 9.00 pg- 7.00 ptg 

Alamat :
Cuang Cheng Mao Yi Sdn Bhd (MY DEAR)
No.34, Jalan Meranti Jaya 10,
Meranti Jaya Industrial Park,
47120 Puchong,
Selangor Darul Ehsan.

EHHhhhhhh...ada satu lagi baby punyer barang untuk dibeli ngan murahnya!!!hahahaha...PUREEN warehouse sales sudah kembali!!!!kali ni harap2 aku leh pi sbb aitu x leh pi sbb pi otstesen...kali ni harap2 leh pi sbb nak beli mcm2...byk barang2 baby kat umh tu dah sold-out!!! so bawh ni details ttg pureen nya warehouse sales yuks!!! 

14 & 15 July 2012
 

Pureen Stock Clearance Promotion

Products Offered
Baby Diapers
Baby Apparels
Baby Toiletries
Baby Accessories
Kids Toiletries
INCO Adult Diapers
Adult Toiletries
Maternity Pads
Brands Offered
Pureen
Pureen Basic
Pureen Pride ‘N’ Joy
Tracia
Dr.Mist
Time
10am – 6pm
Location (603 7628 8888)
Summit Company (M) Sdn. Bhd.
Lot 6, Jalan 19/1
46300 Petaling Jaya


Happy shopping mama di luar sana!!!!!

so layantzzzzz je la eh!!!!!

2 tukang karut:

Cikpuan rara said...

fuhhh sedia kan ongkosnya sajaaa.

Rai said...

waii..teringinnya nak pegi pureen punya sale..tapi malas gila nak bersesak dalam tu..confirm ramai org kan...