WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

31 July 2012

Masalah Sengugut...

Yossssshhhh!!!! hari ni nak citer pasal sengugut...ingat tak mse kita anak2 dara mmg kalo dtg je ' bulan mengambang' mesti  x lari dari merasa tempias kena sengugut kan...aku ingt lagi mse aku zaman sekolah mmg kalo sengugut sampai x boleh nak buat apa....nak baring jek....mmg masa tu tido lagi baik dari berjaga!!!

Orang kata la...kalo nk hilangkan sengugut ni kena kawen...so kalo lps kawen comfem la kurang sengugut tu....ye gaks..mmg betul pun...rse2 aku kawen jek..kalo dtg peod mmg x kena sengugut...maksud aku x kena sengugut yg teruk la...sikit2 tu ada lah....mmg dah lama lah x kena...sampe le dah banak 3 ni...

Tapi semenjak aku bersalin no.3 si adik ni...sengugut aku mai balik....mmg x tertahan la...siyes sampai nak makan pun xde selera..nak buat apa pun mood merundum!!! sakit nya ya amat!!!!! rse cam nak guling2 n tido berselimut je atas katil...nak buat apa pun xde mood!!!!aku risau gaks..kenapa baru-baru ni sengugut tu muncul balik...tetiba aku teringat mse aku melahirkan aqeef...

Masa aku lepas lahirkan aqeef mmg aku ada tumpah darah yang byk...tumpah darah tu ketika aku nak masuk duduk kat ward ( selepas aje bersalin ye )...mmg byk giler darah tumpah...terkezut aku....So adakah sebab itu sengugut aku datang kembali???ish logik ke tak eks aku nya andaian ni eks??? rasa2 aku perlu pi jumpe doc ni...tye kenapa kan???


apa pendapat korang??? ada tak benda ni berlaku gaks kat korang yg dah kawen beranak pinak cam aku nih??? kalo ada moh share supaya sama2 kita cari jln penyelesaiannya...chewwwwwwaaaahhhh!!!!

adus sengugut sudah mali....ok nak titun jap!!!


so layantzzzz je la eh!!!!!

3 tukang karut:

Rai said...

maybe ada kaitan dengan tumpah darah tu kot..nanti aku tanya member aku.. dulu dia pun senggugut teruk..

cikceriacorner said...

kalo sengugut aku pon kalah...tp pas kawen blum lg kene sengugut..ko kene minum air panas suam kak..

Rose Khadijah said...

g cek kak..

saya lately ni pun senggugut terus sgt...siap ber MC lagi..
wohhh ade cerita masa beranak eh..baru tahu..