WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

05 July 2012

JOM cuti-cuti goldcoast Morib MURAHHHH sangat2!!!


Yossssshhhhhh !!!! korang-korang teringin tak nak pi bercoti kat Gold Coast Morib??? mestilah nakkkkkkk kan....Nak tak pi sana menginap kat Hotel Gold Coast di bilik studio suite yang siap ada privet jacuzzi tu??? mestilah NAkkkkkkk kannnnn???? kalo tgk2 kat laman web gold coast ni mesti rsa2 rega hotel tu agak mahal kan??? kan??? kan???? betul tak?????

Soooooooo aku ada cara leh dapatkan penginapan yang MURAHHHHHHHHH gilerzzzzzzzzz.....nak tau tak camner cara nya????????? nak tau tak berapa harga yg MURAHHHHHHHHH sgt-sgt tu????? ok TUNGGGGGGGuuuuuu...

sebelum tu jom kita prektis tangan jap yea.....dah lama x BULI korang heheheheheh.....START!!!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Sorry sgt!! :(

 harini aku sgt2 bz kedabomBOM!BOM!!!

 mmg x sempat nak citer details.....!!

tapi aku janji....

aku akan bONGKAR kan RAHSIA nak daptkan penginapan MURAH + MAKAN siang malam FREE + mcm2 lagi lah benda FREEE yang korang akan dapat...

nnti aku citer yea.....


PROMISE!!!


hehehehe....

stay tune!!! ><...


so layantzzzzz je la eh!!!!


2 tukang karut:

-Sharleenz- said...

carik je tiket kat groupon ke mydeal ke street deal dan segala tok nenek deal2 tu la... hiiikksss... amacam, dah dapat grab ke? kalo ada yg expired sampai taun dpn leh ler kabo... maklumlah akhir taun kang nak banak ni... hehehee...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cis tipah tertipu, nanti jangan lupe citer, kalo kita terlepas pandang, kasi komen kat blog kita...sape soh berjanji. so kena tunaikan!!