WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

15 May 2012

berjimbaan di Berjaya Time Square Theme Park -KL

 Yossssshhhhhh!!!! aku kembali!!! baru aje balik dari otstesen ke johor selama 5 hari!!! okes hari ni nak updet pasal bwk budak2 ni ke Berjaya Theme Park...actually sblum nak meninggalkan anak lama2 kena lah penuhi masa bersama dgn diorg dulu...kena bagi diorg happy2...sbb nnti perasaan aku xde le susah hati sbb or rse bersalah sbb meninggalkan diorg hehehehe...apa punyer psiko lah omaknya ni...

 Ini kali ke-2 aku ke sini...sebelum ni pi mase zaman cintan cintun ngan aby....tapi ingat lagi masa 1st time pi dulu aby mmg gayat n penakut giler!!!tapi aku paksa gaks main smue menan yang sgt2 xtreme kat dlm tu....tapi kali nie aby dah angkat ebndera...kalo ikutkan dia xmo masuk dia suh aku masuk ngan anak2 sbb dia masuk pun xmo main apa2....

 Tapi aku cakap xpe lah kita masuk tempat budak2 jek...yng menan org beso aku je lah yg sorangt naik!!! tu pun aqil dah nangis2 siap merajuk sbb aku x bwk dia main yg menan org besor...lagi pun mana boleh,...budak2 mmg x boleh naik okeh!!!

 Yang bumper ni mmg 2-3 kali gaks le aqil naik....biar lah dia enjoy...main lah sampe lebam!!!! suka tgk anak2 happy...

 Dini pun ok...cam biasa dia pun agak takut2 gaks...sib baik le dini n aqeef FREE...so kitorang masuk bertiga...kalo weeknd tiket mahal 5 hengget...so total kitorang bayo tuk 2 dewas n 1 kanak-kanak dlm rm101 camtu....tapi best lah sbb byk menan leh budak2 ni naik...

 okes layan gambo2 dulu....

 pasnie rasa2 cam nak bwk budak2 ni pi genting plaks hehehehhee....sonok tgk diorg happy naik benda2 ni semua....


 aqeef pun naik tau!!!







 budak yg excited terlebihhhhh










 okeslah ni pot terakhir seblum nak kuar....pi kat area playground....aqil main puas2...so dah habis main xde nak bising2 nak itu ini mengepaw omaknya...

okes daaaa... janji berupdet bliog ku!!!sorry lah ayat tunggang langgang...byk keja menunggu huhuhuhuu....


so layantzzzzz je la eh!!!

1 tukang karut:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya pi BTS, kita dah lama tak pi sana rindu nak jenjalan ke BTS