WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

04 May 2012

Menang Camera saya HAPPY!!!

Yosssshhhhh!!! alhamdulillah dah lama x menang apa2 contest hehehehe...al maklum le aku ni anak-anak ikan bilis je...join contest pun suka suki je...tu pun ikut mood....kalo mood ok rajin le join kalo mood ke laut...hampeh borang pun x sudi nak tgk!!!hehehehhe...okes hadiah camera tu baru je aku amik sempena join contest di FB Open Rice Malaysia...alhamdulillah...dlm contest tu aku lucky winner kira ni hadiah grand prize le...syukur sgt2...n camera ni mmg best!!!cam DSLR lah gayanya...kalo kat luor aku tgk rega camera ni dlm RM1500....

Okes nie envelope hadiah contets dari majalah Intrend. Hadiahnya dah lama aku amik pun...sekali dtg 3 envelop kat umh....ni aku join contest dlm INtrend...tapi biasalah Intrend bagi hadiah selalu lambat...envelope ni smuenya bulan JUN 2011 punyer contest....baru ni hadiah dapat...apa2 pun syukur.. x snagka edisi JUN 2011 aku menang dpat 4 sekali!!! x sia2 beli majalah INTREND dgn harga x sampai RM10 tapi dpt hadiah 100 x ganda nilainya :)okes kita tgk apa hadiah yang aku dpt!!!

 Ting!!!!! beg ELLE....worth 400++ gaks le..aku dah lupe...sbb surat aku x copy...redeem hadiah trus jek bagi kat counter...x sempat nak copy...suker beg ni...!!!beso n ok lah...tapi kalo tgk dlm mag gmbo beg ni pattern nya patut lain sikit....tpi bila amik dpt yg cenggini...apa2 pun aku tetap suka sbb aku mmg suke jenama ELLE!!!

 Yang ni plaks hadiah ke-2..sama gaks contest mag keluaran JUN 2011... dapt perfume JLO!!!aku ingtkan sebotol rupa2nya 2 botol...hadiah nie worth 400 ++ gaks x silap aku...apa2 pun syukur sbb aku x penah dapat hadiah perfume...kotak ni pun aku x bukak lagiks...n belum pakai...hehehehe...ntah bila nak pakai pun aku x tau....

 Yang ke-3 nya envelop dpt beg tot LEWRE...suka gaks beg ni....sbb aku mmg minat giler beg!!!so pasnie aku puasa le dari shopping beli beg hehehehehe....

 Dan.....selepas aje aku berjaya redeem 3-3 hadiah tersebut selang seminggu mai lagi satu envelop!!! aiyaaaaa..... dapat beg gaks...beg GIN & Jackie...ye ke spellnya???ha lebih kurang le camtu bunyik nya...hadiah tu pun aku dah amik...tapi lom amik gmbo je sbb aku dah melaram beg tu...suka sgt sbb beg G&J tu sgt2 lembut material nya!!!! i likeeeeee.....

Ok lah...tu je citer pasal hadiah....x byk mana pun tapi gebang je lebih kikikiki....apa2 pun syukur kan!!! aku ni lom rajin lagi nak join contest magazine..dah lama x bli mag...huhuhuh...masa nak wat contest adalah sgt2 terhad!!!! xde masa nak pikir idea n slogan....kesian kat aku kan...

tapi x pe..aku suka tgk kawan2 yang menang byk2...n selalu menang...at lis diorg pembakar semangat tuk aku join...hehehe bakar semangat je...join nya idak gaks...apa lah!!!! tunggu la mood x mai susah nak cakap....apa2 pun harap2 pasnie rezeki aku n kwn2 murah....harap2 kwn2 yang lain yg baru2 nak cenderung dlm dunia contest ( Cam aku la )...teruskan usaha anda...jgn givap k!!! ada rezeki mana tau menang besar!!!!Insyaallah!!!!


so layantzzzzz je la eh!!!!

1 tukang karut:

Rai said...

ya allah yan...jeles gila aku yan.. apa ilmu ko pakai selalu menang eh..bagi la kat aku sikit.. aku penah menang hadiah saguhati dapat tabung je..hampehh!!