WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

09 September 2011

15days wif baby aqeef

 Yossssshhhhhhh!!!!perghhhhh blogku dah lama x berupdet!!!maklum le...aku bz ngan baby....sibuk menyusukan aqeef, sibuk bertungku, sibuk berbarut....mmmm mcm2...rse2 satu hari tu cam x cukup je...rse2 24 jam di umh rse cam 12 jam jek!!!!bangun seawal 630pg!!! tapi siap smue keja nak dekat kui 11 pagi!!!haiiiiii...x tau le masa skg ni mmg cepat sgt berjalan kan???

Mana taknya...tup2 aku dah 2 minggu berpantang!!!waaaaaahhhhh cepatnya? padahal baru je smlm rasa bersalin kan budak comei nih....tik tok..tik..tok...dah 15 hari hari ni...baru le hari ni terheg..heg..nak amik gmbo aqeef....act malas nya nak kuar kan kamera...sbb ntah le xde mood nak amik gmbo...tak macm kakak dini tahun lepas...kalo boleh hari2 nak amik gambo dia hehehehe...ish amalam x mulia sungguh...cian baby aqeef byk moment2 dia skip camtu aje....sowi yea cayang...nnti bila mood mama mai kita amik gambo puas2!!!

 Sekarang ni aqeef asyik nak bergayut jek....tido pun banyak...tapi bergayut nya lagi lama....mmmm kekadang sakit pinggang dibuatnya...act aqeef senang sgt menjaganya...bak kata jiran aku " eh dah bersalin ke???x dgr pun bunyi baby"....mmmm camtu le aqeef...mmg x byk meragam n susah nak dgr dia nangis...dia nangis kalo nak susu n diapers basah...pastu time nak mandi...ha mase tu le pitching dia kuat x hengat!!!!nie ikut pangai abg aqil la nie...takut ngan air....mesti nangis jerit2....

ok lah tu je lah perkembangan raut wajah aqeef wat mse ni....x tau le bile nak updet blog lagi...nak jln2 umh kengkawan pun x sempat...bukak blog cume tgk komen je...pastu tutup!!!nak balas komen pun x sempat...harap2 korang x marah yea....

nanti ada mase aku lawat blog korang...thanks billion saper2 yg vote n setia vote aku dlm mamy poko...hari2 vote eh...pastu tinggalkan komen...sape yg vote tak tinggalkan komen kat sini dikira penyertaan anda tidak diterima....sbb aku x leh nak detect sape yg vote n sape tidak...at lis tinggalkan komen kat fb pun ok....



okes baby dah bunyik nak shushu....daaaaa....


so layantzzzzz je la eh!!!!





4 tukang karut:

rara pinkmafia said...

alolololo comels nya,bersalin kulit eh tu sis?

wanie said...

comel nye baby aqeef

lieyalatif said...

ya Allah..dah officially bertige dah ko yeak yantz.....

comel bangat si kecik...name pun sedap giler okey....alah biar laa tak berupdate....ko rehat cukup2....aku mase pantang mmg takbukak lappy pun....tu pasal blog tersadai lame ekekeekk

...sWeeT uMi... said...

comei nye bb aqeef..nama pun sedap...slmr berpantang ye yantz (^_^)t dah sihat bleh la update blog heeheee