WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

30 September 2011

sesi meraih undi!!!korang vote korang dapat habuan RM302010!!!


STICKYMODE ENTRY...JOM VOTE HARI2 SAMPAI 30 SEPTEMBER 2011!!!ANDA VOTE,ANDA DAPAT GANJARAN RM30,RM20 DAN RM10..LAGI BYK ANDA VOTE LAGI BESARRRRR PELUANG ANDA MENANG!!!!TERIMA KASIH!!!!

Yosssshhhh!!!!aku pun terjebak gaks masuk contest PERADUAN JOM BALIK KAMPUNG BERSAMA MAMYPOKO nih....act aku mls nak masuk tapi aku tawakal sbb ada part judge kreatif entry...tu yg semangat lain mcm je nak join hehehehe....hopefully kawan2 smue sudi2 lah vote eks...tapi aku x leh nak trace siapa yg betul2 vote sbb xde plaks bahagian vote tu kena tinggalkan komen...tapi kalo korang smue dah vote...tinggal kan le komen korang kat link ni..dan bgtau jumlah undi mse korang vote tu...hari2 tau kena vote...so sape yg vote hari2 tu peluang nak dptkan ganjaran RM30,RM20 dan RM10 dari aku mmg la besar...cam biasa kalo aku kalah pun aku akn tetap bg ganjaran tu...dun wori okeh!!!!

okes cara2 nak vote
...korang smue mesti ada fesbuk kan????ha korang ikut langkah2 kat bwh ni :

1) Like My Mamypoko fanpage: https://apps.facebook.com/mamypoko/?ref=ts
2) klik link ni: https://apps.facebook.com/mamypoko/?page=gallery2.php&eid=25

tolong2 vote hari-hari eks....pastu tinggal le jejak korang kat comments sini...kalo yg vote xde blog ke atau yg gne fb korang komen je la kat link entry ni dan inform jumlah undi yg korang dah vote tu eks...okes....trimasssss byk2...jgn lupe vote hari2 tau...sampai 30 september!!!!

so layantzzzzz je la eh!!!!!!



70 tukang karut:

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam

zai dah vote

no 7

id:zaikulim

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam pagi isnin

zai dah vote tuk kali ke-2

no vote:16

fiezah91 said...

dah vote..
idfb: dak kecik

no vote 33

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam petang selasa

zai dah vote tuk kali ke-3

no vote:34

tq

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam pagi rabu

zai vote lagi tuk kali ke-4

no vote:36

emm sok plak nak vote..

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam pagi khamis

zai dah vote tuk kali ke-5

no vote:39

tHanks...hope leh menang nie..

fiezah91 said...

vote lagi untuk kali kedua

no vote :41

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam pagi jumaat yg mulia..

zai dah vote tuk kali ke-6

no vote:43

tq

izan cute said...

dah vote..
id fb: sarizan che amat


no vote: 44

syakila said...

Nak vote jugak lah

id:shakila zainun

no vote 45

juniza said...

ju vote jugak

no yg ju vote ialah 48

id;juniza kamarudin

inasepi said...

INa pengevote(ayat rojak) ke 50

he..he


id:inasepi

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam petang sabtu...

semua org dah balik kg sunyi sepi blog..

nasib kg aku dekat jer..

nak vote tuk kali ke 6

no vote:52

fiezah91 said...

vote lagik untuk kali ke-3

no vote: 53

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam mlm ahad

zaikulim vote lagi no vote

54

tq

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam pagi sabtu

zaikulim vote lagi

no vote 70

tq

syakila said...

Nak vote lagi

id fb :shakila zainun

no vote 71

juniza said...

.

juniza said...

vote lagik untuk kali ke-2

no vote: 73

inasepi said...

Ina mai vote lagi ke 74

he..he


id fb:Ina Sepi

juniza said...

vote lagik untuk kali ke-3

no vote: 83

id:juniza kamarudin

fiezah91 said...

vote lagik..

no vote: 84

fiezah91 said...

undi lagi..

no undi : 85

fiezah91 said...

undi lagi.. kali ni guna akaun lain

no undi : 86

fiezah91 said...

undi lagik.
no undi : 93

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam dimlm isnin

zaikulim vote lagi

no vote 94
nak suruh adik,cousin dan sepupu vote gak..
tq

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

ok..hasil dari raih simpati zai..

zai dpt

6undian..

no undian

95,96,97,98,99,dan terkini ialah genap 100 undian
harap leh menang citer komik tuuu
oklah sok nak vote g

thanks...

fiezah91 said...

vote lagik.
no undi: 107

fiezah91 said...

undi lagi. no undian: 108

fiezah91 said...

undi lagi 109

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

zai vote again no vote 110

fiezah91 said...

undi.
no undi 116

fiezah91 said...

no vote
119

fiezah91 said...

lagi. no undi : 120

fiezah91 said...

lagi. no undi : 121

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam zai dan saudara mara vote lagi..

no vote:118,126,127,128,129,130,131,132,133,134



10 vote semuanyer disini...

sok nak vote lagi

fiezah91 said...

undi lagi harini..
no undi: 139

fiezah91 said...

undi lagi..
no undi: 140

fiezah91 said...

undi lagi: no undi: 141

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

.

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

undi lagi harinie...

no vote:142,143,144,145,146,147

jumlah semua=6

fiezah91 said...

no undi : 148

fiezah91 said...

no undi: 149

fiezah91 said...

no undi: 150

juniza said...

Salam..

Ok juniza terlupa plak nak vote hari2

ok ju sambung vote..

nie ju suruh member vote sekali..acikan..

no vote ju:152,153,154,155,156,157

6vote semuanyer

jadi ju dah vote 8vote kan setakat nie...

juniza said...

Ok nak vote lagi

no undi:158,159,160,161,162,163,164,

7vote lagi ok..

jadi 15 vote setakat sekrg..

harap gambar kartun tu leh ler menang ju akan vote setiap hati ok..tq

fiezah91 said...

undi lagi arini.

no undi 169

fiezah91 said...

no undi 170

fiezah91 said...

no undi : 171

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam zai vote lagi

no vote:
172,
173,
174,
175,
176,
177

6vote semuanyer....

juniza said...

.

juniza said...

Salam ju vote lagi tau

no vote:178,179,180,181,182,183

bil vote:6vote

id fb:juniza kamarudin

fiezah91 said...

no vote: 192

fiezah91 said...

vote 193

fiezah91 said...

no vote 194

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

zai vote again

184 dan 185


2vote erk..

juniza said...

Salam ju vote lagi tau

no vote:
195,
196,
197,
198,
199,
200,
201,
202,
203,
204,
205,
206

bil vote:12vote

id fb:juniza kamarudin

fiezah91 said...

undi: 212

fiezahkecik said...

217 undi

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

zai mai cini nak tambah bil vote

218,219,220,221,222,223,224,225,226,227,228,229,230

semuanyer;13vote

tq

fiezah91 said...

vote: 237

fiezahkecik said...

238. sekali lagi

fiezah91 said...

vote: 250

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

.

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

ok zai vote again

nie no2 vote:
260.261,262,263,264.265.266.267,268,269,270,271,272

total:13

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

zai vote lagi

273,274,275

3vote

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam..hari2 ader vote tapi tak sempat tinggal komen kat cini

ok nie no vote zai...

276,282,283,284,285,286,287,288,289,290,

10semuanyer....

juniza said...

Nak vote lagi...leh???

he..he.hee

nie no2 dari hasil saya dan rakan fb saya..diorang mmg sporting..


291,292,293,294,295,296,297,298,299,300,
301,302,303,304,305,306,307,308,309,310,

ader 20semuanyer tau...

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

Hasil vote harinie


311,312,313,314,315,316,317,318

8vote

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam vote g

324,325,339,340,341,342,343,344

8vote ok

tq