WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

05 September 2011

Raya - Raya!!!!

 Yosssshhhhh!!! eh saper kata org baru bersalin 5 Hari tak leh raya????? eh aku pun adoooo keinginan nak beraya taw!!!semngat gaks tau nak beraya!!! sib baik mlm sblum raya tu kakak aku mai umah...diorg dtg aku mintak tolong anak2 buah aku tolong gosokkan baju aqil, dini n baju aby sekali...cuma baju aku je aku x suh gosok sbb xde baju!!!!hahahahaha....last2 min pagi2 buto baru aku terhegeh2 cari baju apa nak pakai..last2 pakai le jubah mse peknen....nasibbbbbbb badannnnn...seee semnagt kan nak raya gaks....

 Pagi2 dah kejutkan aby suh siap n mandi pakai lawo2 pi solat raya...aku kat umh siap apa yg patut bedak2 sket nak gaks amik gmbo kitorang 1 fmily tuk kenangan....pastu bajet pas amik gmbo nak tuko baju t-shirt n kain batik balik...tetiba aby ajk pi umh mak...yeayyyy!!!! so aku pun melonjak le riang...sbb kat umh mak aku smue adik badik aku dah berkumpul...aku pun pe lagiks happy semacam walopun agak takut2 nak bawk baby kuar umh sbb rse baru sgt dah terdedah kat dunia luar....

Haaaaa ni la gmbo sempoi kitorang satu family....cam main cak-cak le plaks...kejap je dah 5 orang!!!hahahaha...keluarga makin besar n tanggungan makin bertambah...pasnie ekonomi pun kena plan betul2....apa2 pun bersyukur rezeki anak nie kekadang kita x duga...smuga rzki kitorang sefamily makin murah la hendaknya....Insyaallah...

Okes tu jek nak citer pasal raya kami....mmg dari 1st raya sampai la ni...kitoirang dok umh je tgk smue citer kat tv...mmg x ke mana2....aqil n dini pun x beraya lor....sian diorg...aqil la...hari2 ajak ayah kuar umh pi beraya...last2 ayah bwk beraya pi kedai jek hehehehe....

amacam raya korang? mesti best kan???????

so layantzzzzz je la eh!!!!





2 tukang karut:

...sWeeT uMi... said...

yg penting semangat nak raya tu ada kan hehehe...comel je aqil berbaju melayu sampin tu (^_^)...slmt ari raya ye

Pencinta Alam & Penciptanya said...

Salam Syawal...

Alhamdulillah, tahniah dapat baby baru... bertambah ahli kelab, makin besarlah tanggungjawab kita. InsyaAllah semoga ditambahkan lagi rezeki (anak itu pun sebahagian rezeki yg tak ternilai)... Nampaknya bertambah meriahlah raya tahun depan ye tak, hehehe... semoga Aqeef membesar dengan sihat & menjadi anak yang soleh, insyaAllah.

Selamat hari raya, maaf zahir batin dari kami sekeluarga...