WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

04 August 2011

Tahniah VOTERSku!!!Senarai pemenang 30,20,10...!!!

Yosssshhhhh!!!!alhamdulillah akhirnya aku berjaya membuat undian untuk cabutan hadiah ganjaran kepada smue voters yang mengvote aku dlm NIPPON ' I LIKE MY HOME'....tanpa berlengah masa....hari ni sekarang aku umumkan siapa yang berjaya mendapat habuan tersebut...yg x berjaya jgn sedih tau..undian ini dilakukan dgn penuh adil dan saksama oleh rakan sekerja....

PEMENANG no.3!!! TOP-UP/ CASH BERNILAI RM10 ialah......



RM10...NUR AISHAH!!! tahniah....nur aishah ni anak buah aku...cabutan di buat oleh ateq rakan sekerja...tahniah!!!!

PEMENANG no.2!!! TOP-UP/ CASH BERNILAI RM20 ialah...... 


 RM 20!!!! Tahniah tuk farah izzah...anak buah aku gaks...bertuah betul budak nie...lucky voters dari nippon pun nama dia naik gaks.....terima kasih pd a.G yg mencabut undian untuk pemenang no.2....


jeng...jeng....debaran pemenang utama...


PEMENANG no.1!!! TOP-UP/ CASH BERNILAI RM30 ialah...... 




RM30...Tahniah pada Hanis Joe...nia adalah voters dari fesbuk....cabutan ini dibuat oleh aida rakan seopis....

ok lega dah cabutan n pemenang dah diumumkan...diminta smue pemenang sila emel asoi80@yahoo.com atau bgtau je kat wall fb sama ada nak duit CASH atau TOP UP yea...tuk NURAISHAH dan FARAH IZZAH...mmm nak dpt duit tuk raya pun bolehhh jek..maksu bagi heheheh...anyway thanks pada smue yg support...yg kalah jgn kecik ati tau.....



so layantzzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

mama tisya said...

tkde rezeki nk menang...


hah nasibaik dh dpt bukak

mummy_ayu said...

congrats pd yg bertuah...

Nisa' Azman said...

la..xmnang lak, huhu~.. sdih2, xdpt duit raye... T_T