WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

02 August 2011

Menang!!Nippon paint make over worth 2k


Yossssshhhhh!!!Alhamdulillah rezeki di bulan ramadahan...akhirnya keputusan contest NIPPON ' I LIKE MY HOME' dah kuar semalam...walopun aku x menang hadiah utama tapi totap bersyukur mendapat hadiah saguhati dari nippon iaitu paint make over bernilai rm2000!!!! syukran...syukran...terima kasih pada semua yg vote hari tu...oh yea bwh nie list nama voters yg menang utk ' VOTERS WINNER ' dari NIPPON...x sia2 kan korang vote..hadiah untuk voters pun nippon sediakan iaitu blobbies plush toys!!!exclusif tau dari nippon...so korang leh check voters winner kat SINI...mana tau ada nama2 korang...yg aku dpat kesan ialah :

1. Anis emma
2. Dino Rashid
3. Farah Izzah Corner
4. Halijah Aris
5. Muhamad fitri
6. Munira Mustafa Kamal
7. Narizan Saleh ( aku ni heheheeh )
8. Nazhah Hussain
9. Nisa Ijal
10. Izzah hashim
11. Rza ' Enchek Rizal' Abdullah

Tahniah pada smue voters...okes itu hadiah voters yg nippon bagi...hadiah yang aku janjikan akan aku bagi gaks..Insyaallah sebelum hari jumaat nie aku akan umumkan pemenang bertuah yg akan dapat ganjaran RM30...RM20 dan RM10 tu yea....stay tune!!!


so layantzzzzz je la eh!!!!

12 tukang karut:

shidasyakirin said...

wow..congrats yantz!! berbaloi2

rusna wana said...

tahniah yan - wlau tak menang yg grand tpi conso pun dh ok tu..rezeki rumah baru lah tu...nippon cat d whole rumah ke?

mama tisya said...

tahniah tk sia2 vote..saguhati pn lumayan tu...hrp2 bertuah la kot2 dpt 30 ke..20 ke..10 ke..ehhehe

Rai said...

tahniah cik yan!!! terenya ko masuk contest semua menang.. jelesss

...sWeeT uMi... said...

wah tahniah yantz...ni btul2 rezeki bln ramadhan (^_^)

lieyalatif said...

tahniah yantz....mmg murah rezeki ko...rezeki bb dlm perut tuuu.....cantik laa umah raye nanti ekekeekekek

mummy_ayu said...

congrats!! wah raya ngan new look la tahun nie.. :-)

mariaariffbaby.com said...

tahniah dear..
hadiah besday tuh.
and rezeki baby :D

atty's said...

Tahniah yan.,.

Nisa' Azman said...

congrats kak yantz.. leh aa cat umah, berseri la umah akak time raye nnti kn?

ngehehe.. ade name sy la!! yeay, dpt gak blobby plush toy, hihi~..

Salam Ramadhan ye kak.. ^_^

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah yantz, kita memang jadi supporter vote yan, hope leh dapat hadiah RM30 tu...uhuk2 pick my name k

Wansteddy Tales said...

Tahniah beb! antara hadiah grand ko dapat tahun ni. Sekali dapat bukan yg cikai2 ewah2... hahahha.... jgn lupa stand by hadiah utk aku jugak tau! hahahha