WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

04 October 2011

40 hari yang indah sudah berlalu....

Yosssshshhhhh!!! yeah harini genap dah 40 hari aku berpantang....lega sgt...hehehe....so pasni leh la pi ngukur shopping kompleks yea...hehehe...ala xde maknanya...ngan nak bwk baby ngan 2 budak lasak tu lagi...hai kena pikir 800 kali tu...skg tgh dok nak mengushar stroller yg dabel tu...senang nak berjln dini n baby leh dok dlm 1 stroller je...heheheh....

skg aku mmg  bz kat umh...jaga 3 anak!!!2 bulan ni aku x antar budak2 ni kat taska...nak jimat kos..heheh leh la wit anto taska gune tuk bli apa2 yg patut kan?tapi aku yg giler fenattttttt...budak2 ni kalo ada kat umh aku dah xde rest dah....dh xde mse nak tdo pagi n ptg...letih sehhhh melayan diorg ni sampai sakit kepala aku!!!tapi mse nie je lah aku nak bersama ngan anak2...kang dah abih cuti bersalin dah x leh nak manja2 lepak duduk ngan diorg di siang hari....

ok lah...nak letak gmbo baby pun xde mase nak transfer gambo...lenkali je la ye....ok..gud bye!!!


so layantzzzzz je la eh!!!!!

3 tukang karut:

mariaariffbaby.com said...

huhuhu..mmg mencabarkan awak nak jaga 3anak tuh

Heldamelissa said...

wahh kejap aje eh....dah 3 anak ko yantz...

hakak CNN said...

lagik kurus lah kau pasniii wehh..ini buleh mendatang jaki dihatey haku nehh..hahaha..

tapi ko coti 3 bulan kann..giler best tuhhhh....!!