WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

28 July 2011

i am 31 today!!happy birthday!!!

Yosssshhhhh!!! hari ini adalah hari ulangtahun kelahiran aku....happy birthday to me....!!! dah 31 tahun dah...byk nya umo....ngeri plaks bila tgk no 31 tu eks...ngeri sbb akal masih cetek...jiwa masih perasan nak enjoy...amal ibadat x sesempurna ...ilmu masih kurang..pengalaman hidup masih jauh untuk dikutip menjadikan diri semakin tabah dan semakin positif...hidup masih byk serba serbi kekurangan...hati masih belum sempurna mana untuk menjadi seorang yg ikhlas, jujur dan amanah...kekadang tersesat jugak...sib baik akal dan fikiran masih mampu mengawal keadaan....ITULAH AKU!!!serba serbi masih kekurangan....semuga ulangtahun kali ini membuahkan kemanisan, kejayaan dan dimurahkan rezeki untuk aku dan sekeluarga....INsyaallah.....Alhamdulillah Allah masih memanjangkan umur ku untuk terus memperbaiki jiwa dan hati untuk menjadi yg lebih baik dan terbaik...Alhamdulillah aku masih mempunyai suami, anak-anak, ibu, kakak, abg, adik, kawan-kawan dan saudara mara yg menyayangi aku dan sentiasa ada bila aku memerlukan...terima kasih!!!!dan terima kasih pada smue yg mengucapkan selamat hari jadi pada aku x kira melalui sms, phone n fb!!!sayang korang!!!!

*trimas pada wansteddy bg aku dolly yg cun nie...nnti ajor aku camno nak jadi as watermark k!!!hehhehe

so layantzzzzz je la eh!!!!

12 tukang karut:

notti netti said...

selamat hari jadi dear..semoga murah rezeki sentiasa :)

::sarah:: said...

hepi besday =)

...sWeeT uMi... said...

happy besday to you...semoga sentiasa diberkati oleh-Nya...amin

Rai said...

happy birthday yan..semoga murah rezeki dan senyum sokmo..hehehe..

atty's said...

happy besday..semoga happy selalu.

mysha said...

ePy beSday kak..... senyum sokMo k

lieyalatif said...

hepi besdei yantz....semoga dimurahkan rezeki dan bahagia selalu.....

selamat berpuase ...semoga ramadhan kali ini memberi seribu keberkatan buat kite sume....

rusna wana said...

Happy birthday yan - (dah 2 kali wish dah) semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yg baik dan sentiasa dalam lindungan rahmatNya...amin.. dan utk new coming baby - smoga dipermudahkan kelahirannya..

hakak CNN said...

hohohoooo dah tua...!!

hahaha hepy best day yunk..moga hidupmu sentiasa diberkati dan diRahmatiNya, bahagia hingga keakhir hayat..

Wansteddy Tales said...

tua itu seksi ~ kataku mempertahankan ko hahahha... selamat hari jadi kak. sorry hadiah kena delay ya :D

Nisa' Azman said...

Hepi belated b'day dear.. ^_^
moge kak yantz n baby always dlm keadaan slamat..

Salam Ramadhan~!!

cikceriacorner said...

eppy besday akak..
moga sihat dan ceria selalu..

selamat berpuasa..

sayang ko...