WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

06 July 2011

tika ini...apa yg aku sedang rasai??

Yosssshhhhhh!!!! ikutkan skg usia kandungan aku dah 31++...esok lusa genap le 8 bulan...siyes wehhh skg perut dah makin membesor + dah mengeras...ikutkan hati mmg dah x larat nak berjalan mau pun drive ke opis yng sejauh 40km dari rumah!!!tapi apa kan daya ...aku terpaksa gaks drive sbb xde supir yang boleh nak hantarkan...kalo ikutkan aby mmg boleh je anto tapi nak balik tu aku x larat nak melepak kat opis lewat2 semata2 nak tggu aby pikap..maklum la aby kja kat shah alam..nak rentas kl mau jem giler2..pastu anak2 akn tertunggu2 bila le mak pak nak amik diorg kan???so aku terpaksa kuat kan gaks diri nie redah pandu keta manual mengharungi badai jalan raya yg penuh sesak tuk sampai ke umah....

alhamdulillah skg aby dah keluar ward semalam..kalo aby xde mmg aku lagi x larat...nak berlagak kuat pun xde guna nya nnti menyakitkan badan lagi ada la...skg nak buat apa pun aku malas...rse cam nak baring n tido je...tapi aku tabik pada diri aku la...sepanjang aku peknen nie aku x amik lagi mc!!yahuuuu...byk EL je la..tu pun sbb anak x sihat la..bukan sbb ketidaksihatan aku sendrik...tapi nampak gaya nya kemungkinan besor seminggu dua nie aku terpaksa gaks meminta MC sbb cam x terdaya nya nak bawk badan!!!huhuhuhu....

baby dlm peyut nie mmg aktif sesangat!!!aku mkn pun berselera ya amat!!!mana la x berat badan? baju2 baby xde beli yang baru pun...nak shopping brg baby pun rse cam malas le plaks...sbb baju2 kakak dini masih elok lagi..brg2 kakak dini ada gaks yg x berpakai...so rse2 kalo xnak membazir pakai je lah mana yang ada...nak packing bju2 baby letak dlm keta pun x lagi nih...siyes la x larat nak buat smue tu...tapi dlm hati rso gaks kan...patutnya smue benda2 tu dah standby mana tau terbanak awl ke...haaaa..lagi naya kan???

ok lah x tau nak bebel apa...rse ngantuk sgt sbb tu updet gaks perkembangan terkini....rse2 cam cpt je mase berlalu kan??? terasa baru je banak tahun lepas...dah tahun nie nak kena banak lagi...hahahaha...produktif sungguh!!!!


so layantzzzz je la eh!!!

3 tukang karut:

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said...

salam...

narizan pun preggy yer..dah sarat tuu..sy yg baru 22 wks ni pun dah mula rase perit2 kat ari2 tu..hik3x .. :p

mizz-siti said...

Kesiannya mak yong...semoga selamat semuanya okeh..

mariaariffbaby.com said...

caiyok mummy! ure strong mummy dear

teringat masa kita pregnant gak..kena drive p keja even dah overdue. and bawak kereta manual lagi..gigih kan kita..

and sadis lagi..sempat p site visit lagi..
:)